Visa utbildning.se som: Mobil

Akademiska poängutbildningar vid Lunds universitet

Lunds universitet
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utveckla skräddarsydda poängutbildningar för din verksamhet!

Lund University Commissioned Education, universitetets avdelning för uppdragsutbildning (kompetensutveckling för yrkesverksamma), anpassar kompetensen från Skandinaviens ledande universitet till kvalitetssäkrade uppdragsutbildningar för yrkesaktiva. Uppdragsutbildningen från Lund University Commissioned Education baseras på den samlade kompetensen från universitetets forskare och lärare. Våra utbildningar är ständigt aktuella, baserade på de senaste forskningsrönen och ofta tvärvetenskapliga för att täcka våra uppdragsgivares speciella behov. Vi genomför allt från halvdagsföreläsningar upp till fleråriga program, anpassat efter beställarens önskemål. Bland våra uppdragsgivare finns bland annat Sida, Försvarsmakten, ett stort antal kommuner, Region Skåne, Försäkringskassan, fackföreningar och multinationella företag som exempelvis Ericsson och IKEA.

Med hela universitetet som plattform, kan vi erbjuda poängutbildningar inom ett flertal områden: Naturvetenskap, Juridik, Samhällsvetenskap, Ekonomi, Medicin, Teknik, Humaniora–Teologi, Musik–Teater–Konst. Vill ni utveckla er verksamhet genom akademiska poängutbildningar, hör av er till oss så presenterar vi hur detta kan gå till! Notera att vi givetvis även kan tillhandahålla utbildningar utan poäng.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Akademiska poängutbildningar vid Lunds universitet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet är ett av Europas ledande forskningsuniversitet, rankat som nummer ett i Sverige och bland de hundra bästa universiteten i världen. Det betyder att våra uppdragsutbildningar förmedlar kunskap som ligger i absolut framkant. Vi har lång erfarenhet av att...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Lunds universitet

St Algatan 4
223 50 Lund

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Akademiska poängutbildningar vid Lunds universitet!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören