Akademiska poängutbildningar vid Lunds universitet

Lunds universitet, Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Utveckla skräddarsydda poängutbildningar för din verksamhet!

Lund University Commissioned Education, universitetets avdelning för uppdragsutbildning (kompetensutveckling för yrkesverksamma), anpassar kompetensen från Skandinaviens ledande universitet till kvalitetssäkrade uppdragsutbildningar för yrkesaktiva. Uppdragsutbildningen från Lund University Commissioned Education baseras på den samlade kompetensen från universitetets forskare och lärare. Våra utbildningar är ständigt aktuella, baserade på de senaste forskningsrönen och ofta tvärvetenskapliga för att täcka våra uppdragsgivares speciella behov. Vi genomför allt från halvdagsföreläsningar upp till fleråriga program, anpassat efter beställarens önskemål. Bland våra uppdragsgivare finns bland annat Sida, Försvarsmakten, ett stort antal kommuner, Region Skåne, Försäkringskassan, fackföreningar och multinationella företag som exempelvis Ericsson och IKEA.

Med hela universitetet som plattform, kan vi erbjuda poängutbildningar inom ett flertal områden: Naturvetenskap, Juridik, Samhällsvetenskap, Ekonomi, Medicin, Teknik, Humaniora–Teologi, Musik–Teater–Konst. Vill ni utveckla er verksamhet genom akademiska poängutbildningar, hör av er till oss så presenterar vi hur detta kan gå till! Notera att vi givetvis även kan tillhandahålla utbildningar utan poäng.

Investering

För offert eller mer information om pris, kontakta Lunds universitet, via en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Akademiska poängutbildningar vid Lunds universitet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Lunds universitet
Scheeletorget 1, Lund

Lunds universitet rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Det betyder att våra uppdragsutbildningar, eller kompetensutveckling för yrkesverksamma som arbetsgivaren betalar, ligger i absolut framkant. Vi har lång erfarenhet av att anpassa universitetets kunskap och forskningsresultat till dagens krav...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights