Inga recensioner än

HD del 2 - Finansiell rådgivning

Längd
2 år
Pris
69 000 DKK Momsfri
Nästa kurstillfälle
februari 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 år
Pris
69 000 DKK Momsfri
Nästa kurstillfälle
februari 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Läs HD del 2 - Finansiell rådgivning på CBS och stärk din karriär

Vill du ge kunder råd om investeringar, finansiering, pension, bostäder eller försäkringar? Då är denna utbildning, som ingår i HD-kursutbudet på CBS, relevant för dig! Utbildningen riktar sig till anställda i finanssektorn och andra som ger råd eller vill ge råd till privata och små företagskunder.

Vilka kompetenser får jag av HD del 2 - Finansiell rådgivning?

Du får en finansiell vidareutbildning som ger dig direkt tillämplig och företagsrelevant kunskap på teoretisk hög nivå. Programmet är förankrat i ekonomivetenskap och forskning vid ekonomisk institutioner. På så sätt anpassas studierna kontinuerligt till utvecklingen av finansiella förutsättningar och arbetsuppgifter samt till nya forskningsresultat på ekonomiområdet.

Med en HD i Finansiell rådgivning från CBS skaffar du dig kompetensen att hantera specialiserade funktioner inom kundrådgivning i finansiella företag. Programmet är utformat för att utveckla den kunskap och färdigheter som du som rådgivare eller ledare inom finanssektorn tillämpar inom ditt eget arbetsområde.

Idag måste kunderna välja bland ett brett utbud av investerings- och finansieringsalternativ samt nya försäkrings- och pensionsprodukter. Du kommer att kunna ge råd och vägleda din kund på bästa möjliga sätt i enlighet med ditt företags intressen.

Finansiell rådgivning på CBS

Mot slutet av utbildningen kommer du att kunna:

 • Rådgiva privata och små företagskunder
 • Utföra specialiserade jobb- och ledningsfunktioner för investeringsrådgivning inom många olika finansiella områden
 • Lösa kundorienterade uppgifter i ett finansiell verksamhet, som tillgodoser kundens, företagets och samhällets intressen och behov

Hur gynnar utbildningen ditt företag?

 • Utbildningen är praktisk lagd på många sätt, och du kan därför inkludera ditt eget företag som ett case i undervisningen
 • Du får tid till att fördjupa dig i frågeställningar som det inte alltid finns tid till att gå igenom på arbetstid
 • Ditt företag kan löpande ge dig större ansvar allteftersom du skaffar dig nya färdigheter

Utbildningens flexibilitet

HD del 2 - Finansiell rådgivning kan antingen läsas som en del av en komplett utbildning eller som enstaka kurs. Om du väljer att studera HD del 2 - Finansiell rådgivning som en del av en kurs kommer du att följa ett utbildningsupplägg som tar två år på deltid. Väljer du att läsa utbildningen som en enstaka kurs kan du välja att läsa exakt de ämnen som uppfyller dina egna behov. Genom att välja att läsa enstaka kurser kan du lättare anpassa din studietid så att det passar dig och din levnadssituation. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

februari 2024

 • Öppen utbildning
 • Köpenhamn

Video

Jobb & karriär

Utbildningen ger dig bra karriärmöjligheter

Behovet av specialister som kan ge råd om de oräkneliga möjligheter som finns inom investering, finansiering, försäkring och pensioner växer sig större i takt med att vi ser nya produkter, lösningar och behov på marknaden. En utbildning som HD del 2 - Finansiell rådgivning ger dig därför mycket goda karriärmöjligheter.

CBS - Kvalitet och utveckling

CBS har en välrenommerad image i näringslivet, eftersom de har tillhandahållit utmanande och forskningsbaserad utbildning av hög kvalitet sedan mer än 90 år tillbaka. CBS mål är inte bara att förse dig med de färdigheter du behöver idag. HD måste också ligga i framkant i förhållande till morgondagens kompetensbehov. Därför utvecklar de kontinuerligt HD-utbildningens innehåll och pedagogik för att se till att undervisningen fortsätter att leverera rätt professionell kompetens.

Investering

Pris per termin: 17 250 DKK - totalt för samtliga fyra terminer: 69 000 DKK.

I priset ingår följande:

 • Undervisning
 • Vägledning
 • Examineringsförsök

Utöver detta tillkommer kostnader för kurslitteratur.

CBS - Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Företagsekonomi, förvaltning, språk, kommunikation och kultur

Copenhagen Business School (CBS) är ett internationellt universitet som forskar och undervisar inom företagsekonomi och affärshumaniora. Vi är en av Europas största handelshögskolor och samarbetar med universitet och företag såväl nationellt som internationellt. CBS har Danmarks största utbud av vidareutbildning...

Läs mer om CBS - Copenhagen Business School och visa alla utbildningar.

Highlights