Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
9 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Flexibel start - du väljer själv startdatum - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Programmet vänder sig till dig som har - eller är på väg mot - en chefsroll och vill utveckla dina ekonomiska och finansiella kunskaper.

Som chef är det viktigt att snabbt kunna analysera och förstå ekonomiska förutsättningar och agera på de behov man ser. I detta ingår att:

  • Förstå den externa rapporteringen - att kunna läsa och analysera egna och andras finansiella rapporter och förstå sambanden mellan olika nyckelbegrepp.
  • Känna till och kunna använda finansiella verktyg internt för att styra och agera på det som de olika siffrorna visar.
  • Förstå hur de externa och interna finansiella aspekterna samspelar och hur de kan användas för att hitta balans i verksamhetsutvecklingen på sikt.

Genom utbildningen kommer du att ha tillgång till alla dessa aspekter och förstå kopplingar mellan strategiska beslut och ekonomiska konsekvenser. Du kommer kunna underbygga dina beslut och idéer med finansiella argument för att utveckla och förstå din verksamhet. 

Syftet är att utveckla din finansiella kompetens, genom att öka din kunskap och förmåga att tillämpa insikter och verktyg inom extern finansiell rapportering, finansiell analys och ekonomisk styrning.

Utbildningen sker självständigt och helt online, med ett flexibelt startdatum som gör att du kan skapa bästa möjliga förutsättningar för dig själv, ditt lärande och din egen utveckling. Du kan välja att starta utbildningen vid en tidpunkt då det passar bra i kalendern, eller välja en period då förutsättningarna är bra för att direkt kunna applicera kunskapen i vardagen. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Företagets ekonomi - verktyg och analys, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Företagets ekonomi - verktyg och analys!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Företagets ekonomi - verktyg och analys från SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar