SSE MBA-stipendiet 2024

Längd
18 månader
Nästa kurstillfälle
Ansökningsperiod: 4 mars - 31 maj 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Engelska
Längd
18 månader
Nästa kurstillfälle
Ansökningsperiod: 4 mars - 31 maj 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Engelska
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

MBA stipendiet

Få ditt livs utmaning finansierad med SSE MBA-stipendium!

utbildning.se, Dagens industri, och Handelshögskolan i Stockholm ger dig en unik chans att höja din kompetens och skapa ett ovärderligt nätverk. 

Oavsett om du har siktet inställt på att tillhöra framtidens ledare eller vill bredda dina redan existerande kunskaper så är en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm enormt meriterande. SSE MBA Executive Format ger dig en möjlighet att öka dina kunskaper och färdigheter vad gäller att leda och utveckla företag och organisationer. Under programmets gång jobbar du genomgående i både stora och mindre lärprojekt som ger direkt effekt i din organisation.

Här kan du läsa mer om stipendietAnsökan öppnar 4 mars och sista ansökningsdagen är 31 maj 2024.

For information in English, click here. 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Ansökningsperiod: 4 mars - 31 maj 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Engelska

Målgrupp

För att bli stipendiat krävs en akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng, minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, mycket goda kunskaper i engelska och att arbetsgivaren stödjer deltagandet i utbildningen. Observera att utgifter för resor, mat, boende eller andra ombordstigningskostnader inte täcks av stipendiet.

Har du sökt stipendiet tidigare år men inte fått det är du givetvis välkommen att ansöka igen. Missa inte möjligheten att få ditt livs utmaning finansierad.

Bland de sökande kommer 10 - 15 att uppmanas att tillhandahålla en fullständig ansökan för SSE MBA-programmet, och 4 till 7 finalister kommer att väljas ut, intervjuas och presenteras för juryn, som kommer att välja mottagaren av stipendiet.

Video

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om SSE MBA-stipendiet 2024, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 65
113 59 Stockholm

Handelshögskolan i Stockholm - Stockholm School of Economics

Handelshögskolan i Stockholm (HHS) är en internationell handelshögskola baserad i Stockholm, Sverige. HHS är rankad som den bästa i Norden och de Baltiska länderna, och har högt anseende både nationellt och internationellt. SSE erbjuder kandidatprogram, master- och forskarutbildningar, MBA program...

Läs mer om Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights