Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad Controller

Företagsuniversitetet
Kort om utbildningen
18 dagar
59 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-17 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Välkommen till en 18 dagar lång utbildning som ger dig praktiska verktyg för att fungera ännu mer effektivt i din roll som controller samt aktuella kunskaper i bl.a. verksamhetsstyrning, ekonomisk riskhantering, ledarskap och personalekonomi.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till kvalificerade medarbetare inom företagets ekonomifunktion eller verksamhetsledning som önskar utveckla sina kunskaper och metoder inom ekonomi- och verksamhetsstyrning. För deltagande krävs goda förkunskaper i att läsa och förstå de ekonomiska rapporterna i en årsredovisning, inte nödvändigtvis akademisk utbildning inom företagsekonomi.

Syfte och Mål

Målet är att tillhandahålla metod, kunskap och övningar som behövs för att arbeta aktivt med ekonomi- och verksamhetsstyrning, utveckla analys och ett granskande förhållningssätt till olika frågeställningar inom verksamhetsutveckling, avgränsa, definiera, utreda och analysera problem samt kunna rapportera detta skriftligt och muntligt.

Övrigt

Kursen består av sex undervisningsblock som innehåller föreläsningar, diskussioner samt praktiska övningar individuellt och i grupp. Mellan passen ingår inläsning av litteratur, praktiska tillämpningsövningar och reflektion. Mellan block tre och fem genomför deltagarna en controllerrapport. Det är en utredning utifrån ett avgränsat område där deltagaren samlar information, analyserar och drar slutsatser. Arbetsinsatsen med controllerrapporten motsvarar ungefär en veckas arbete. Denna rapport redovisas, opponeras på och bedöms vid block fem. Krav och grunder för diplomering i programmet, Minst 90 procent närvaro under utbildningen, vilket motsvarar 16 av 18 utbildningsdagar. Godkänd skriftlig controllerrapport samt opposition av annan deltagares controllerrapport

Investering

59 500 kronor exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad Controller, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Jennie
(5)
Bra mix av moment, bra och engagerade lärare.
Andreas
(5)
Mycket bra utbildning med hög nivå på lärarna och föreläsarna!
EvaM
(4)

Företagsuniversitetet

Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...


Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Företagsuniversitetet

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 574 recensioner.
Alla recensioner för arrangören