Diplomerad controller

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
18 dagar
Pris
65 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
10 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
18 dagar
Pris
65 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
10 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 65 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Verktyg för bättre verksamhetsstyrning som business- eller financial controller

  • Metoder för att utvecklas som katalysator och proaktivt beslutsstöd
  • Så arbetar du fram ett angeläget och säkrare beslutsunderlag
  • Affärsstrategierna du behöver kunna

En populär, modern 18 dagar lång (3 dagar i månaden i 6 månader) utbildning som ger dig praktiska verktyg för att fungera ännu mer effektivt i din roll som business eller financial controller. Du får bland annat aktuella kunskaper i verksamhetsstyrning, ekonomisk riskhantering, ledarskap, personalekonomi, lean, kommunikation och hållbarhet.

Att vara diplomerad controller hos Företagsuniversitetet ger dig större trygghet i din yrkesroll. Diplomeringen innebär att du och din arbetsgivare kan vara säkra på att du har uppdaterad samt kvalificerad och relevant kompetens inom bland annat strategisk och operativ styrning, lönsamhetsstyrning, ekonomiska rapporter, kalkyler och analyser samt lean.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

10 oktober, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till kvalificerade medarbetare inom företagets ekonomifunktion eller verksamhetsledning som önskar utveckla sina kunskaper och metoder inom ekonomi- och verksamhetsstyrning. För deltagande krävs goda förkunskaper i att läsa och förstå de ekonomiska rapporterna i en årsredovisning, inte nödvändigtvis akademisk utbildning inom företagsekonomi.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad controller, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 15 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Kristina
18 sep 2019

Bra föreläsare och bra blandning på ämnen

5/5
Tiina
18 sep 2019

Jag är så otroligt nöjd! Proffsiga och inspirerande föreläsningar och lärare! Kursen har gett mig så mycket både professionellt och privat!

5/5
Sara
18 sep 2019

Fantastiskt bra utbildare/lärare. Alla otroligt kunniga inom sitt område. Trevlig personal i reception, fika o övriga. Allt känns proffsigt och väl genomtänkt. Har alltid känt m...

Visa mer
Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights