Visa utbildning.se som: Mobil

Byggnadsställning upp till 9 meter – Företagsanpassad

Läridé - Företagsanpassad kompetensutveckling
Kort om utbildningen
8 timmar
Nästa tillfälle: Kontakta oss. - Västra Götaland
Företagsanpassad utbildning
   
Västra Götaland

Kursbeskrivning

Arbetsmiljöverket har beslutat att de som bygger, ändrar och river ställningar ska ha en godkänd utbildning som är styrkt med ett utbildningsbevis. Detta eftersom det varje år sker allvarliga olyckor från byggnadsställningar.

Utbildningstid:1 dag

Målgrupp

Ställningsbyggnad upp till 9 meter vänder sig till dig som monterar eller hanterar alla typer av ställningar med arbetsplan mellan 2 och 9 meter.
Attarbetapå en ställning kräver ingen utbildning, däremot allt arbete kring uppförande eller justeringar av ställning. Även vid tex mindre justeringar som tillfällig borttagning av ställningsdelar för exemplevis upplastning av gods behövs utbildning.

Kursinnehåll

Kursen Ställningsbyggnad upp till 9 meter ger dig kunskap om olika ställningstypers konstruktion samt behörighet att bygga ställningar med en höjd på maximalt 9 meter
Kursen omfattar en utbildningsdag, plus möjlighet till självstudier innan kursstart. Inga praktiska utbildningsmoment ingår i denna utbildning.

Kursledare

Vi är instruktörsutbildade via Svensk Byggindustri.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Byggnadsställning upp till 9 meter – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Läridé - Företagsanpassad kompetensutveckling

Läridé - Företagsanpassad kompetensutveckling

Läridé är ett utbildningsföretag där du får en personlig relation med utbildarna och kan vara med och påverka utbildningsdagarna. Vår ambition är att skapa en utbildningsmiljö där alla trivs, oavsett utbildningsvana eller andra känslor inför utbildningsdagen. Gruppen formar dagen och...


Läs mer om Läridé - Företagsanpassad kompetensutveckling och visa alla utbildningar.