Visa utbildning.se som: Mobil

AMA Anläggning med beskrivningsteknik

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
2 dagar
13 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-12-03 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Förbättra de tekniska beskrivningarna och minska risken för missförstånd!

AMA Anläggning 17 kom ut våren 2017 och är referensverket för dig som jobbar med anläggningsarbeten. Med AMA Anläggning 17 som underlag kan du förbättra de tekniska beskrivningarna och på så sätt underlätta kommunikationen mellan beställare och utförare.

Här lär du dig grunderna i regelverket och hur du upprättar en beskrivning utifrån utgåvan AMA Anläggning 17. Kursen omfattar allmän beskrivningsteknik, mät- och ersättningsregler och praktiska övningar.

  • AMA-komplexet
  • Genomgång av anslutande dokument
  • Hur fungerar regelverket?
  • Beskrivningsteknik
  • Grupparbeten i beskrivningsteknik

Målgrupp

Du som är projektör för mark- och anläggningsarbeten. Kursen passar även dig som är projekterings- och projektledare inom konsult och beställarorganisationer och som måste förstå sambandet mellan olika handlingar i förfrågningsunderlag och kontrakt.

Kursens mål

Att du ska få grundläggande kunskaper om den tekniska beskrivningens roll i byggprocessen. Du ska veta hur du använder AMA Anläggning och anknytande dokument i såväl teori som praktik. Vidare ska du få förståelse för mät- och ersättningsreglernas betydelse.

Investering

13100 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA Anläggning med beskrivningsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

BFAB (STF)

BFAB (Bygg- och Fastighetsbranschens fortbildningsinstitut AB) har framgångsrikt utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetssektorn sedan 1985. Vi erbjuder kurstitlar inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering, projektledning och ledarskap. Sedan 1 juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMA Anläggning med beskrivningsteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 24 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer