Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Ledningssystemutbildning enl. ISO 14001 & 9001 med grundutbildning miljö

Altea AB
Kort om utbildningen
1 timme
650 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Ledningssystemutbildning ISO 14001 & 9001 med grundutbildning

Syftet med kursen i miljöpåverkan är att Du ska få en grundutbildning för att öka allmänkunskapen om dagens miljöpåverkan. Detta arbete utgår från ett internationellt perspektiv, ett nationellt perspektiv såväl som ett lokalt perspektiv. Den andra delen av utbildningen består av en grundutbildning i miljö- och kvalitetsledningssystem som syftar till att ge Dig en förståelse och kunskap om innebörden med att arbeta med miljö- och kvalitetsledning. Vi tolkar standardernas krav i ISO 14001 och ISO 9001 och du får en god grund för att kunna ta aktiv del i verksamhetens miljö- och kvalitetsledningssystem och bidra till förbättringar i verksamheten.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som arbetar på ett företag som har ett ledningssystem i miljö och kvalitet samt alla som är intresserade av att införa ledningssystem. Standarderna ställer krav på att alla anställda i företaget ska ha genomgått en grundutbildning och för Er som är certifierade ställer standarderna krav på att Du som anställd ska ha grundkunskaper om uppbyggnaden av ledningssystemet. För att gå kursen krävs inga speciella förkunskaper utan vi utgår från grunden.

Kursinnehåll

Denna kurs ger en grundutbildning för att öka allmänkunskapen om dagens miljöpåverkan. Detta arbete utgår från ett internationellt perspektiv, ett nationellt perspektiv såväl som ett lokalt perspektiv. Den andra delen av utbildningen består av en grundutbildning i miljö- och kvalitetsledningssystem som syftar till att ge Dig en förståelse och kunskap om innebörden med att arbeta med miljö- och kvalitetsledning. Vi tolkar standardernas krav i ISO 14001 och ISO 9001 och du får en god grund för att kunna ta aktiv del i verksamhetens miljö- och kvalitetsledningssystem och bidra till förbättringar i verksamheten.

Upplägg

Utbildningen tar ungefär 1 timme och är uppdelad i kortare avsnitt. Varje avsnitt följs av frågor som måste besvaras innan nästa avsnitt kan startas. Frågorna är kryssfrågor med ett rätt svarsalternativ. Man kan gå tillbaka och se ett avsnitt flera gånger om man så önskar.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbildning kommer Du som deltagare att erhålla ett utbildningsintyg.

Altea AB

Altea AB

Webbaserade utbildningar för dig och dina anställda! 

 Altea AB är ett konsultföretag som arbetar med internationella standarder såsom ISO 14001, 9001, 27001, 45001 etc. främst med den internationellt erkända och även varumärkesskyddade metoden Hackeforsmodellen. Vi tillhandahåller ett webbaserat verktyg för lagefterlevnad, dokumenthantering, processbeskrivning, avvikelse/förbättringshantering, m.m. Några av våra specialistområden...


Läs mer om Altea AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Altea AB

Apotekaregatan 14
582 24 Linköping

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Ledningssystemutbildning enl. ISO 14001 & 9001 med grundutbildning miljö!

Liknande utbildningar