Ledningssystem i praktiken – ISO 13485

CANEA, i Malmö (+1 orter)
Längd
2 dagar
Pris
14 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
26 februari, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
14 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
26 februari, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 14 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

I den här utbildningen får du veta mer om ISO 13485 och hur man i praktiken kan införa och utveckla ledningssystem baserade på standarden, för att uppfylla de myndighetskrav som ställs på företag i medicinteknikbranschen.

Men ett ledningssystem kan användas till annat än att säkra kvaliteten – det är ett effektivt verktyg för att uppnå en organisations strategi och mål samt öka kundnöjdheten. Och likt andra standarder spelar ständiga förbättringar en viktig roll när det gäller att utveckla verksamheten. 

Utbildningen innehåller en verksamhetsövergripande del samt två huvudområden där teori och praktik varvas om vartannat. 

Verksamhetsledning
Beskriver vad verksamhetssystem och verksamhetsstyrning är. Detta moment i utbildningen går igenom grunderna i processorientering samt vilken roll standarden har i förhållande till regulatoriska krav. 

Tolka och uppfylla ISO 13485
I detta moment i utbildningen går föreläsaren igenom kravelementen i standarden. Målet är att besvara frågor som: vad innebär respektive kravelement, hur uppfyller organisationen dem och vad är nyttan?

Praktiska uppgifter
Verklighetstrogna situationer och problem som behöver lösas presenteras för deltagarna som arbetar med att tillämpa kunskaperna från föreläsningarna och standarden.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

26 februari, 2024

  • Öppen utbildning
  • Malmö

22 april, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Utbildningen riktar sig både till dig som redan arbetar eller är ny inom det medicintekniska området. Det spelar ingen roll om du till exempel nyligen har fått ansvar för ledningssystemet eller hanterat det under en längre tid. Likaså kan du vara specialist, ansvarig eller chef med ansvar för ett ledningssystem.

Syfte och mål

Utbildningens ger deltagarna en god förmåga att praktiskt använda ledningssystemet på flera sätt, till exempel för att genomföra förbättringar eller förändringar i verksamheten. 

Andra tillämpningar kan vara när förändrade kravbilder eller nya produkter gör att en organisation behöver anpassa sitt ledningssystem. Eller vid implementering av ett helt nytt system.

Vilka förkunskaper krävs?

Du bör ha gått ISO 13485 Grundkurs. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledningssystem i praktiken – ISO 13485, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
CANEA
Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...

Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Highlights