Visa utbildning.se som: Mobil

Revidera ledningssystem

Trivector LogiQ
Kort om utbildningen
En dags utbildning
Nästa tillfälle: Efter förfrågan - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

Revision är en fundamental drivmotor i ett livskraftigt ledningssystem. Vad kan man göra för att öka intresset i hela företaget?

Vår vision är att den interna revisionen ska vara efterfrågad, svara på rätt frågeställningar och kännas intressant för både intressenter och deltagare.

Kursen ger förutsättningar för ett väl fungerande arbetssätt som säkerställer rätt resultat och bidrar till ständig förbättring av ledningssystemet.

Kursen ges endast företagsinternt.

Målgrupp

Interna revisorer, processägare/ledare, kvalitetschefer/samordnare, verksamhetsutvecklare, administrativa chefer, som idag är involverade i interna revisioner men känner att det skulle kunna bli roligare och intressantare för alla parter.

Investering

Kontakta oss för en offert

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Revidera ledningssystem, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ

Trivector LogiQ - Verksamhetsutveckling

Trivector LogiQ AB är ett konsult- och utbildningsföretag inom området processbaserad verksamhetsutveckling. Genom ständig kunskapsuppbyggnad och ett vetenskapligt angreppssätt ligger vi steget före våra konkurrenter med att utveckla lösningar som tillfredsställer våra kunders behov och stärker deras konkurrenskraft. Vårt angreppssätt...


Läs mer om Trivector LogiQ och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Trivector LogiQ

Vävaregatan 21
222 36 LUND

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Revidera ledningssystem!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören