Verksamhetsanpassad målstyrning

CANEA, i Göteborg (+1 orter)
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 8 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Att effektivt kunna leda en organisation kräver tydliga mål. Målen behöver dessutom kunna brytas ned och kommuniceras på ett effektivt sätt för att fungera motiverande för medarbetarna. I den här utbildningen går vi igenom hur man sätter upp relevanta mål och vilka metoder man kan använda för att bryta ned dem och följa upp resultaten.

Utbildningen bygger på forskning och teorier som Balanced Scorecard (BSC), Objectives and Key Results (OKR) och Hoshin. Teorierna blandas med korta praktiska exempel och övningar för att du ska få prova på och bekanta dig med teorierna.

Vi tittar också kort på alternativ till målstyrning så som orderstyrning (Command and Control) och värderingsstyrning. Med utgångspunkt i ledningsgruppens uppgift kopplas modeller och verktyg samman för ett tydligt ledarskap som möter behov hos grupp och individ.

Inlärningen sker genom en mix av kortare teorigenomgångar och arbete med egna exempel att relatera till för att säkerställa effektiv inlärning och relevanta frågeställningar.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 mars, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

För vem?

Utbildningen är speciellt lämpad för dig som arbetar med resultatansvar på någon nivå i en organisation. Utbildningen lämpar sig också för VD och styrelseledamöter och andra som behöver förstå hur man kan skapa motiverande målstyrningssystem.

Syfte och mål

Den här utbildningen inriktar sig på att ge deltagarna färdigheter i att utveckla och sätta upp effektiva mål i organisationer samt använda pålitlig metodik för uppföljning. 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Verksamhetsanpassad målstyrning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
CANEA
Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...

Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Highlights