Visa utbildning.se som: Mobil

Försäljning – träna med skådespelare

Stockholms Improvisationsteater AB
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Att vara säljare är en utmaning, att vara på topp i varje kundmöte är krävande.

För det som är krävande krävs alltid träning. Vi har i 25 års tid tränat människor i olika yrkesgrupper i bemötande och sälj.

I vår utbildning drar vi paralleller mellan skådespelarens roll och säljarens roll i fråga om att kreera, lyssna och observera.  Som kund och publik vill man möta en säljare eller skådespelare som är redo att prestera, som är trygg i sin roll och som utstrålar energi.

Improvisationsteater på arbetsplatsen

Google, PepsiCo, McKinsey, SCB, Sveriges Radio och Westander har alla insett nyttan med improvisationsteater (impro) och använder improövningar på jobbet. Universitet som Stanford University i USA och Ashridge Executive Education i Storbritannien har lagt till improvisationsteater som en del av sina läroplaner för att hjälpa framtida ledare att hantera en snabbt föränderlig miljö.

Författaren Mike Bonifer beskriver improvisationsteater så här “it’s the 21st century technology because it enables one to be flexible and adaptable, to spot opportunities, and to let go of what isn't working.”

Målgrupp

Alla typer av säljare som har kundkontakt

Kursinnehåll

  • Kroppsspråk
  • Innovationsträning
  • Aktiv lyssning
  • Rollspel med de vanligaste och svåraste kundtyperna

Upplägg

Genom improvisationsteater och aktiv rollspel får säljaren träna på att möta olika typer av kunder spelade av erfarna improvisatörer.

Vi går igenom vad en säljare ska tänka på gällande sitt kroppsspråk, hur man undviker att bli för ”på” och skrämma bort kunden, hur man läser av kundens signaler, lyssnar och vågar vara innovativ.

Kursledare

PGPer Gottfredsson har 25 års erfarenhet av att utveckla arbetsgrupper och individer med improvisationsteater som verktyg. Han är en trygg, hängiven och inspirerande person som får deltagarna att göra sitt bästa. Han har stor erfarenhet av att undervisa, spela och regissera på teatrar och festivaler i hela världen. Per han även varit gästlärare på teaterhögskolorna i Stockholm och Helsingfors. Han hade en av huvudrollerna i den improviserade filmen ”Should I Stay or Should I Go” som var ett EU-finansierat samarbetsprojekt mellan 5 EU länder. Filmen hade premiär 2015 i Berlin.

Helena Lindegren är skådespelare och pedagog och har undervisat och spelat improvisationsteater i över 15 år. Helena är en omtyckt utbildare som arbetat med en mängd lednings- och arbetsgrupper inom både offentlig och privat sektor. Hon är också en flitigt anlitad skådespelare både på teaterscenen och TV.

Therese Hörnqvist är en trygg och inspirerande pedagog som gärna reflekterar kring det som händer i gruppen. Therese har undervisat och spelat improvisationsteater i ca 14 år. Hon har gjort uppdrag för en mängd olika arbetsgrupper och ledningsgrupper inom såväl privat som offentlig sektor. Hon brinner för att få människor att arbeta mot ett gemensamt mål och att se möjligheter. Några av Therese främsta styrkor är målmedvetenhet, engagemang och mod.

Janne Berg har i över 25 år arbetat med olika företagsgrupper inom ämnen som kreativitet, kroppsspråk och teambuilding. Janne har även coachat partiledare och teveprofiler i scenframställning.Han har lett talkshowen Personakt i över 15 år och har då intervjuat Sveriges främsta profiler inom underhållning, litteratur, media och politik. Janne använder i sina utbildningar av mycket feedback och lägger stor vikt på reflektioner.”Jag älskar att se människor utvecklas och ta steg framåt i sin personliga utveckling”

Stina O’Connell är från början utbildad danspedagog vid Dans och Cirkushögskolan och har arbetat som danspedagog och dansare i flera år. Hon har vidareutbildat sig inom dans utomlands bland annat i Paris och New York. Hon har drivit frilansande dansgruppen SubSdanS som turnerat i Finland och i Sörmlands län med produktioner. På Stockholms Improvisationsteater spelar Stina improviserade föreställningar, tex improviserad Norén, Improviserad Roy Andersson samt flertal musikaler.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Försäljning – träna med skådespelare , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Stockholms Improvisationsteater AB

Stockholms Improvisationsteater AB

Vi värnar om fantasins plats i en effektiv och resultatinriktad värld

Stockholms improvisationsteater bildades 1989. Sedan 92 har vi funnits i våra egna lokaler på Sigtunagatan 12. Med humorn som verktyg ifrågasätter vi normer, traditioner och invanda tankebanor.  Improviserad teater med föreställningar som ”Den Improviserade Schlagerfestivalen” och ”Improviserad Norén”. Teater för...


Läs mer om Stockholms Improvisationsteater AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stockholms Improvisationsteater AB

Sigtunagatan 12
113 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Försäljning – träna med skådespelare !

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner
Alla recensioner för arrangören