Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Visar 1-25 av 60 träffar

Vad är säljcoach?

Begreppet säljcoach kan innebära lite olika saker. Dels kan det vara att du har en roll som innebär att du ska coacha säljare i deras roll och förbättra deras försäljning på olika sätt. Dels kan en säljare genom en utbildning bli bättre i sin försäljning. Säljcoach utbildningar är alltså aktuella både för dig som ledare och för dig som säljare.

Arbetet som säljcoach

För att vara en bra säljcoach behöver du ha kunskaper i hur du kan inspirera och motivera dina säljare. Du behöver kunna skapa förutsättningarna för att dina säljare ska prestera på topp. För att du ska kunna coacha framgångrikt behöver du själv vara trygg och säker i vad du gör för att kunna förmedla samma känsla till dina medarbetare.

För att du ska kunna skapa ett lyckat säljteam behöver du leda dina säljare och ge dem stöd och struktur. Som säljcoach är det ditt jobb att se till att de fokuserar på rätt saker och motiveras till att prestera och nå uppsatta mål. För att du ska kunna utöva bra säljledning behöver behärska olika moment som säljstrukturering, strategi och säljarutveckling samt ha kunskap och erfarenhet för att tackla nya utmaningar som du och din grupp ställs inför.

Under en säljcoach utbildning kan du få lära dig att bli tydligare i din roll och hur du skapar en säljande kultur på ditt företag, hur du hittar lönsamma marknader, motivationstaktik, effektiva utvecklingssamtal, försäljningsaktiviteter med mera. Det här gör att dina medarbetare lättare vet vad som förväntas av dem och de kan arbeta mer målinriktat.

Bli bättre på försäljning

Som säljare har du en viktig roll då du många gånger är företagets ansikte utåt och är ansvarig för att skapa försäljning och skapa kunder. Det är dina färdigheter och kunskaper som i mångt och mycket avgör hur din organisation eller företag säljer. Som säljare måste du vara effektiv, ha människokännedom och rätt inställning. En säljcoach utbildning ger dig en stabil grund att stå på och du får de nödvändiga kunskaper och säljverktyg som krävs för att öka din försäljning och lyckas med dina resultat. Utbildningarna brukar varva teori med praktisk träning och exempel på frågor som tas upp är:

  • Säljkommunikation
  • Säljteknik
  • Säljstruktur
  • Modell för argumentation
  • Behovs- och avslutningsfrågor
  • Presentationsteknik
Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Reportage
”Jag är supernöjd med utbildning...
Framfot företagsutbildning

Jessica Huda har gått Framfots utbildning Certifierad Projektledare. Här berättar hon varför, och vilka resultat hon fått.

Läs mer
Mercuri International Sverige
Framgångsrika utbildningar för framgångsrika ledare

Vill du som ledare må bra och få andra att må bra? Vill du kunna kommunicera och använda din egen personlighet i din ledarstil? Mercuri International har utbildningar för alla chefer kort sagt, som vill bli bättre ledare.

Läs mer
Mercuri International Sverige
Bra kundservice från grunden

Vittnar era resultat om att ni har rätt kundfokus? Mercuri International hjälper medarbetarna och organisationen att få ut så mycket som möjligt av varje kundsituation.

Läs mer
KursHuset: Greppbar kunskap i ar...
Företag som överlever har en bra arbetsmiljö

Vi fixar till så att du har ramverket, vi fixar även att innehållet fylls med konkreta och användbara metoder och verktyg. Vi gör hårdtuggade ämnen lättsmälta och nyttiga!

Läs mer