Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Utbildning till säljcoach

Skapa förutsättningar för att dina säljare ska prestera på topp. En bra säljcoach behöver veta hur du inspirerar och motiverar dina säljare. En säljcoachutbildning ger dig verktygen du behöver för att effektivt handleda dina säljare, sätta upp motiverande mål och ge konstruktiv feedback.
Filtrera efter
Utbildningsform
Kategori
Plats
Visa alla filter
Visar 1-16 av 16 träffar
Annonser

Populära ämnen

Populära platser

Reportage inom

Trailer för Framgångsakademins kurs med Görel Fred.

Mer information finns på våran hemsida.

Vad är säljcoach?

Begreppet säljcoach kan innebära lite olika saker. Dels kan det vara att du har en roll som innebär att du ska coacha säljare i deras roll och förbättra deras försäljning på olika sätt. Dels kan en säljare genom en utbildning bli bättre i sin försäljning. Säljcoach utbildningar är alltså aktuella både för dig som ledare och för dig som säljare.

Arbetet som säljcoach

För att vara en bra säljcoach behöver du ha kunskaper i hur du kan inspirera och motivera dina säljare. Du behöver kunna skapa förutsättningarna för att dina säljare ska prestera på topp. För att du ska kunna coacha framgångrikt behöver du själv vara trygg och säker i vad du gör för att kunna förmedla samma känsla till dina medarbetare.

För att du ska kunna skapa ett lyckat säljteam behöver du leda dina säljare och ge dem stöd och struktur. Som säljcoach är det ditt jobb att se till att de fokuserar på rätt saker och motiveras till att prestera och nå uppsatta mål. För att du ska kunna utöva bra säljledning behöver behärska olika moment som säljstrukturering, strategi och säljarutveckling samt ha kunskap och erfarenhet för att tackla nya utmaningar som du och din grupp ställs inför.

Under en säljcoach utbildning kan du få lära dig att bli tydligare i din roll och hur du skapar en säljande kultur på ditt företag, hur du hittar lönsamma marknader, motivationstaktik, effektiva utvecklingssamtal, försäljningsaktiviteter med mera. Det här gör att dina medarbetare lättare vet vad som förväntas av dem och de kan arbeta mer målinriktat.

Bli bättre på försäljning

Som säljare har du en viktig roll då du många gånger är företagets ansikte utåt och är ansvarig för att skapa försäljning och skapa kunder. Det är dina färdigheter och kunskaper som i mångt och mycket avgör hur din organisation eller företag säljer. Som säljare måste du vara effektiv, ha människokännedom och rätt inställning. En säljcoach utbildning ger dig en stabil grund att stå på och du får de nödvändiga kunskaper och säljverktyg som krävs för att öka din försäljning och lyckas med dina resultat. Utbildningarna brukar varva teori med praktisk träning och exempel på frågor som tas upp är:

  • Säljkommunikation
  • Säljteknik
  • Säljstruktur
  • Modell för argumentation
  • Behovs- och avslutningsfrågor
  • Presentationsteknik