Visa utbildning.se som: Mobil

Effektiv försäljning

Academic House
Kort om utbildningen
2,5 dagar
13 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-18 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-11-18  
13 900 SEK
2020-03-11  
13 900 SEK
Malmö
2019-12-09  
13 900 SEK
2020-06-01  
13 900 SEK
Göteborg
2020-03-30  
13 900 SEK

Kursbeskrivning

Öka din försäljning med en säljutbildning

I Effektiv försäljning ger vi dig kunskap för att driva kundprocesser, hitta kundens köpsignaler och argumentera samt styra kunden till köpbeslut. För att nå dina försäljningsmål behöver du veta hur du hittar de mest lönsamma och skarpa kunderna.

Att arbeta med försäljning är ett utmanande och roligt jobb. Genom kunskap och insikt i moderna försäljningsstrategier skapar du förutsättningar för dig själv och ditt företag. Med tydliga strategier som grund kan du argumentera för dina varor eller tjänster och öka er försäljning.

försäljning

Under säljutbildningen arbetar vi med teknik och strategi som gör skillnad mellan framgång och motgång. Vi utvecklar dina metoder, din kommunikation och kundanalys. Vi lär oss att hantera försäljningens olika steg, från besöksbokning till avslut. Vi tittar också på hur du på bästa sätt utvecklar dina kundrelationer för att göra dem än mer lönsamma.försäljningUtbildningen kan även anpassas enligt önskemål inom Sverige och Norden. Kontakta oss för mer information. När du klickar på knappen ''beställ information'' kan du kontakta oss för mer information.
Liknande kurser:

Strategisk försäljning (KAM)
Förhandlingsteknik

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dina affärer genom att hitta nya kunder, arbeta med en effektivare säljprocess och skapa en förbättrad kunddialog. Utbildningen vänder sig även till säljledare och säljcoacher som vill utveckla sin grupp eller sitt säljteam.

Kursinnehåll

Ulrika har drygt 25 års erfarenhet av försäljning, marknadsföring och affärsmannaskap. ulrika sandborgUlrika är en positiv och driven tränare med förmågan att omsätta teori i praktiken. Idag är hon fokuserad på utveckling av försäljningsorganisationer och säljstilar. Hon är specialiserad inom analys, identifiering och avhjälpning av säljhinder.

Utbildningens mål

Utbildningen ger dig metoder för att skapa framgångsrika affärer och nöjda kunder. Efter kursdagarna har du verktyg för att utveckla dina kundrelationer, förbättra din försäljningsteknik och hitta nya affärer. Du kommer även ha kunskap och insikt i hur du gör dina affärer mer lönsamma och hur du på bästa sätt hanterar kommunikationen med dina kunder.

Ur innehållet

 • Säljprocessen
 • Lär dig kundens beslutsprocess
 • Se, hitta och förstå köpsignaler
 • Kvalificera kunder för bästa resultat
 • Den viktiga inledningen på kundsamtalet
 • Kvalificerad frågemetodik
 • Argumentationsteknik
 • Vänd invändningar till någonting positivt
 • Kom till skott - Avancerad avslutsteknik
 • Förhandlingsteknik
 • Komplex försäljning
 • Gör en plan för dina säljaktiviteter
 • Prospektering
 • Effektiv besöksbokning
 • Individuell analys av egna styrkor och utvecklingsområden (görs före och efter kursen)

Sagt av tidigare deltagare

Examen, diplom m.m.

En stund före din kurs så kommer du att få svara på några frågor om din roll, dig själv och dina utmaningar. Dessa ligger till grund för diskussioner och övningar under kursdagarna. Några månader efter kursen får du möjlighet att svara på några fler frågor för att säkerställa din nytta av utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv försäljning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Johan Stegeby
(5)
Genomgående väldigt bra kurs, tyckte att vi gick in och diskuterade specifika saker på ett bra sätt
Annina Hagman
(5)
Mycket praktiska saker som jag kan ta med mig i mitt arbete
Magnus
(5)
Kursen har gett mig en bra grund att stå på. Den borde ge en ökad försäljning framöver.

Academic House

Academic House

Academic House ger dig träning, kunskap och insikt inom områdena projektledning, ledarskap, kommunikation, affärsmannaskap, försäljning och förhandling . Vi vet att utveckling kräver förberedelse, engagemang och uppföljning. För dig som kursdeltagare innebär det att du redan innan du tagit första steget in...


Läs mer om Academic House och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Academic House

Torsgatan 30
11321 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 153 recensioner.
Alla recensioner för arrangören