Visa utbildning.se som: Mobil

52 vägar till medkänsla

Mindfulnesscenter
Kort om utbildningen
6 tillfällen
1 200 SEK exkl. moms
   
Distans
 52 vägar till medkänsla

Kursbeskrivning

52 vägar till medkänsla med dig själv och andra

Fokus under kursen är på medkänsla med sig själv. Under ledning av författaren och grundaren av Mindfulnesscenter, Dr Ola Schenström, får du möjlighet att träna mindfulness och medkänsla, öva och reflektera.

De olika stegen i träningen

1. Träna mindfulness och vänlighet
2. Träna mindfulness och vänlighet Del 2
3. Träna vänlighet och medkänsla
4. Träna medkänsla
5. Träna tacksamhet och medkänsla
6. Avslutning

Upplägg

  • Du följer e-kursen online via vår app i mobilen, via dator eller läsplatta. E-kursen, 52 vägar till medkänsla, är ett program som innehåller 6 steg/veckor. Träningen sker en gång per dag 6-7 minuter varje gång. Vi går igenom min bok 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra – en bit i taget och vi följer online kursen som hör till. Du hittar länken till inloggningen på sidan 8 i boken.

  • Dessutom bjuds du in till en privat/låst facebooksida, där alla deltagare samlas. Tillsammans följer vi kursplanen, vi tränar och övar. Gruppen är privat och det är bara vi deltagare som ingår i samma grupp som kan se innehållet just där. Gruppen finns till för att vi skall kunna dela erfarenheter, reflektera och ställa frågor. Det är också här som Ola finns och svarar på frågor, utvecklar och resonerar kring mindfulness och medkänsla.

  • Ola kommer att coacha dig och övriga deltagare i gruppen, i ett klassrum online, för dig som behöver bli snällare och mer varsam med dig själv. 1 gång/varannan vecka onsdagar 16-17. Utöver det finns möjlighet att löpande ställa frågor i gruppen, dessa plockas upp och besvaras efterhand.

Dr Ola Schenström

Läkare sen mer än 35 år, specialist i allmänmedicin, grundare av Mindfulnesscenter och en av Sveriges ledande experter i mindfulness.


Författare till Mindfulness i vardagen, såld i mer än 100 000ex, 52 vägar till mindfulness och 52 vägar till medkänsla med sig själv och andra. Samt utvecklare av 12 e-kurser i mindfulness.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om 52 vägar till medkänsla, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Mindfulnesscenter

Mindfulnesscenter

Varmt välkommen till oss på Mindfulnesscenter, Sveriges ledande utbildningsföretag inom mindfulness. Vi förser företag, organisationer skolor och föreningar med enkla, lättillgängliga och tidseffektiva verktyg för att reducera stress och öka välmående, på individ- grupp- och organisationsnivå. Mindfulnessträning stärker förmågan att...


Läs mer om Mindfulnesscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Mindfulnesscenter

Strandvägen 78
234 31 Lomma

 Visa telefonnummer

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera 52 vägar till medkänsla!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen 52 vägar till medkänsla från Mindfulnesscenter, fyll i dina uppgifter: