Visa utbildning.se som: Mobil

Motivationscoach

Humanistiskt Lärcentrum
Kort om utbildningen
Flexibelt – ca 10 månader
16 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande, kontakta oss - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Distanskurs – motivationscoach

Bli diplomeradmotivationscoach – onlineutbildning

Coaching är en metod att ta sig, som enskild individ eller grupp, därifrån man är till dit man vill. Det är även ett förhållningssätt som grundar sig i tron på den enskilde individens potential, vilja och förmåga. Coaching är framtids fokuserat, handlingsinriktat och syftar till att nå uppsatta mål och skapa bestående resultat. Med fokus på individens (klienten) eller gruppens eget ansvar, på den egna förmågan att formulera mål och prioritera de handlingar och beteendeförändringar som leder dit. Coachen är en reskamrat som ser till att klienten och gruppen håller kursen i processen, att dem hittar och utvecklar sin potential.

Coachens uppgift är att inspirera, utmana, stötta och uppmuntra dem att hitta sitt bästa jag och uppnå nya mål. Med individuella samtal, lärande i grupp och aktiva övningar ges möjlighet att växa som människa. Det är ett sätt att utvecklas och stärkas i sin profession såväl som i det privata livet.

Coaching som metod kan möta många av de utmaningar som dagens företag står inför där nytänkande och förändring är centralt. Effekterna av coaching kan ses både på individ, grupp, organisation och verksamhetsnivå.

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig till:

  • Du som arbetar med samtal/coaching/motivation på något sätt eller pratar med många människor/medarbetare i ditt arbete men inte har någon formell teoretisk grund eller behöver uppdatera dina kunskaper.
  • Du som bara är intresserad av coaching/motivation och vill lära dig mera kring detta.
  • Du som vill hålla föreläsningar eller på annat sätt arbeta med coaching/motivation i eget företag.

Upplägg

Utbildningen innehåller 20 uppgifter och om du gör en uppgift per 2 veckor så kommer kursen att ta 10 månader. Du väljer fritt hur snabbt du vill göra dina uppgifter.

Investering

Privatperson: 16.900 ink. moms
Företag: 16.900 exkl. moms. (detta pris gäller även stiftelser eller annan bolagsform)

Privatperson kan delbetala per månad 1.690 kr/mån X 10 delbetalningar. Här tillkommer en uppläggningsavgift på 295 kr på första fakturan. Vi erbjuder inte delbetalning för företag eller för kursdeltagare som bor utanför Sverige.

Kurslitteraturen ingår inte i priset (kostar ca 1000 kr)

Examen, diplom m.m.

Efter godkänd utbildning erhåller du ett utbildningsbevis som diplomerad motivationscoach.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Motivationscoach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Humanistiskt Lärcentrum

Humanistiskt Lärcentrum

Humanistiskt Lärcentrum erbjuder utbildningar helt på distans, det är med andra ord inga lektioner som sker på annan ort. Du bestämmer själv när och var du vill studera. Utbildningarna sker därför i din egen takt och på dina villkor. Du...


Läs mer om Humanistiskt Lärcentrum och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Humanistiskt Lärcentrum

Stora Vännerstorp, Marielund 2
614 92 Söderköping

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Motivationscoach!