Visa utbildning.se som: Mobil

Coaching Kommunikation och Förändringsarbete

MetaNoova Utbildning AB
Kort om utbildningen
20 dagar under 1 år
54 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-18 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Utbildning i Kommunikation och Förändringsarbete. Få en Filtreringskompetens i att leda och coacha individer och grupper att få till hållbara förändringar i såväl arbetet som livet i övrigt.

Få en ökad medvetenhet och förståelse när det gäller kommunikationen med dig själv och andra, och hur det påverkar önskade mål i livet. Du får kunskap och tillgång till enkla och kraftfulla kommunikationsverktyg som baserar sig på jämförande (komparativa) studier inom humaniora.

Målgrupp

Utbildningen i Kommunikation och Förändringsarbete vänder sig till dig som oavsett bakgrund, utbildning och erfarenhet vill förstå vad kommunikation består av. Att leda andra och dig själv hur få till lyckade utvecklings- och förändringsprocesser i arbetet och privatlivet.

Tvärgående kompetens innebär att kompetensen är användbar i alla områden och sammanhang. Exempel coachning, pedagogik, ledarskap, coachning, hälsa, försäljning, idrott, personlig utveckling, journalistik, familjeliv och organisationsutveckling. Detta utifrån att kommunikation pågår överallt och hela tiden.

Kursinnehåll

Intentionen är att uppnå en Tvärgående Metakompetens i kommunikation och förändringsarbete. Under utbildningen får du träna och lära dig ett material kommunikationsnycklar. Du får kunskap om systemisk hjärnforskning och vikten att stimulera hela hjärnan för att få till hållbara förändringar.

Innehåll:

 • Fokus på intentioner, ramar, mönster, beteenden,
  förhållningssätt och bemötande.
 • Kommunikationens betydelse att coacha.
 • Leda och coacha individer och grupper att få till hållbara förändringar i såväl arbetet som livet i övrigt.
 • Ge och ta emot sorterad feedback.
 • Utveckla och stärka ledarskapet.
 • Hjärnan teori och praktik för att få till hållbara förändringar
 • Hantera stress och skapa balans och hälsa
 • Skapa effektiva möten och leda förhandlingar .
 • Hantera och lösa konflikter.
 • Öka din självkännedom, frigör kraft och tillit till egna resurser.

Du uppnår en Filtreringskompetens, dvs. att kunna känna igen och beskriva vad kommunikation och förändringsprocesser består av. Utvärdera och kvalitetssäkra vilka nycklar som ska till för att uppnå önskad förändring och utveckling. Utbildningen är utformad så att egen utveckling, samarbetsträning och ledarskapsutveckling pågår som en kontinuerlig process.

Tid & plats

Nästa start 18 mars 2020 i Stockholm.

1) 18-21 mars 2020

2) 13-16 maj 2020

3) 9-12 september 2020

4) 18-21 november 2020

5) 20-23 januari 2021

Plats:MetaNoova Center på Götgatan 11 i Stockholm. T-bana Slussen.

Investering

Pris: 54.000 kr exklusive moms för företag och inklusive moms för privatpersoner.

Det ingår 3 individuella coachingar à 1.5 timme/tillfälle under utbildningen.

Mat & logi

Förmiddags och eftermiddags fika, smörgås kaffe/The och gott och nyttigt fikabröd ingår. Lunch står deltagaren själv för.

Kursledare

Lena Bergman

Lena driver företaget MetaNoova Utbildning AB. Hon är utbildad inom hälsa, kommunikation, ledarskap, pedagogik och psykologi. Har lång erfarenhet av att utbilda och coacha individer och grupper i kommunikation och förändringsarbete. Hennes drivkraft är att individer, grupper och organisationer får tillgång till sina resurser, som skapar lust och motivation att arbeta mot gemensamma mål.

Sagt om Lena:”Lena är en fantastisk pedagog och kreativ historieberättare. Hon har förmåga att inspirera till förändring och utveckling.

Lena Bergman

Examen, diplom m.m.

Genomförd utbildning och uppnådd kompetens leder till certifiering i en Tvärgående Metakompetens i kommunikation förändringsarbete.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coaching Kommunikation och Förändringsarbete , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Louise Hagen Furugård
(5)
En makalöst bra utbildning med en fantastiskt duktig lärare (Lena Bergman) och spännande föreläsare!
Marianne Princis
(5)
Måste bara varmt och stort rekommendera den 1-åriga utbildningen som jag just har blivit certifierad i – ” Kommunikation och förändringsarbete”. Den passar dig som vill lära dig mer om dig själv, som människa och som medarbetare. Du får verktyg och insikter som hjälper dig i din vardag – i ditt privatliv och i ditt arbetsliv. Helt enkelt – i HE...
Visa mer
Tilda Bergman
(5)
Kompetensen jag fått av denna utbildning är helt fantastisk. Jag önskar att denna utbildning var en del av skolplanen, den är användbar inom alla områden.

MetaNoova Utbildning AB

MetaNoova Utbildning AB

Framgångsrik förändring och utveckling handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, medvetet och omedvetet. Vad är det jag vill förmedla? Hur kommunicerar jag det? Hur blir det mottaget? Vad blir resultatet” MetaNoova utbildar och coachar individer, grupper...


Läs mer om MetaNoova Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

MetaNoova Utbildning AB

Götgatan 11
116 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Coaching Kommunikation och Förändringsarbete
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 28 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 129 recensioner.
Alla recensioner för arrangören