Visa utbildning.se som: Mobil

Advanced Coach Program - Online

Akademi Coachstjärnan AB
Kort om utbildningen
18 dagar
45 000 SEK exkl. moms
   
Distans

Video

Kursbeskrivning

I Akademi Coachstjärnans Advanced Coach Program ingår utbildningen ”Diplomerad coachutbildning” (steg 1) och utbildningen ”Certifieringsprogrammet” med tillval Diplomerad Ledarskap (steg 2) som tillsammans är kvalitetssäkrade med ICF:s högsta ackreditering ACTP.

Advanced Coach Program är det självklara valet för dig som vill ha en kvalitetssäkrad professionell prisvärd längre coachutbildning.

Akademi Coachstjärnan AB är ett av få utbildningsföretag i Skandinavien som kvalitetssäkras av ICF International Coach Federation med den högsta ackrediteringen ACTP. Detta innebär att vi har en längre coachutbildning med 163 godkända av ICF ackrediterade utbildningstimmar. Denna utbildning kan studeras i två steg. 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen kräver inga förkunskaper.

Kursinnehåll

När du väljer Akademi Coachstjärnans långa coachutbildning Advanced Coach Program så får du ytterligare 8 professionella och innehållsrika utbildningsdagar som syftar till att ta din coaching till nivån av en certifierad professionell coach (PCC-Professional Certified Coach) Du kan dessutom välja tillvalet Diplomerad Ledarskapscoach.

Med Akademi Coachstjärnans utbildning Advanced Coach Program får du en gedigen prisvärd utbildning. Självklart kan du gå Diplomerad coachutbildning steg 1 först och vid ett senare tillfälle bygga på med steg 2 Certifieringsprogrammet.

Upplägg

Del 1: Diplomerad Coach (steg 1)
Del 2: Certifieringsprogrammet (steg 2)

Studietakt: Kan kombineras med heltidsarbete under förutsättning att man kan vara borta från arbetet under kursdagarna.

Investering

45 000 kr (ex moms) Inkluderar två utbildningar, steg 1 och steg 2.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Advanced Coach Program - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Akademi Coachstjärnan AB

Akademi Coachstjärnan AB

Akademi Coachstjärnan AB tillhandahåller Sveriges populäraste coachutbildningar, både kvalitativt och prismässigt! Akademi Coachstjärnan AB är ett av Sveriges ledande företag inom coachutbildningar för alla yrkesgrupper. Vi erbjuder prisvärda utbildningar av mycket hög kvalité. Vår Diplomerade Coachutbildning är ackrediterad/kvalitetssäkrad av International...


Läs mer om Akademi Coachstjärnan AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Akademi Coachstjärnan AB

Solparksvägen 1
169 54 Solna

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Advanced Coach Program - Online från Akademi Coachstjärnan AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Advanced Coach Program - Online!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 37 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar