Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Grundkurs i Coaching, NLP, Hypnos & EFT

Längd
60 timmar
Pris
4 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
augusti 2024 (+12 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
60 timmar
Pris
4 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
augusti 2024 (+12 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 4 800 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Vår grundkurs i NLP, Hypnos, EFT och Coaching är en omfattande resa mot personlig utveckling, och det bästa är att den är fullspäckad med kunskap och flexibilitet. Kursen är fördelad över 60 timmars inspelat material som du kan ta del av i din egen takt, vilket ger dig friheten att anpassa studietiden efter ditt schema.

För att ytterligare stödja din inlärning och skapa en fördjupad förståelse, har vi inkluderat pdf-filer som kompletterar det inspelade materialet. Dessa dokument fungerar som resurser och guider för att stödja dig genom kursens olika avsnitt.

För att skapa en ännu mer interaktiv upplevelse och möjliggöra för dig att ställa frågor och diskutera koncept direkt med kursledaren, ingår även två Zoom-möten. Dessa möten ger dig möjlighet att få personlig vägledning och skapa en starkare koppling till det inlärda materialet.

Under kursens gång kommer du att lära dig verktyg och tekniker för att hantera konflikter, sätta och nå mål samt förändra beteenden och övertygelser. Kursen inkluderar en gedigen coachutbildning för att förbättra din kommunikation med andra och stödja deras personliga utveckling.

En unik aspekt av vår kurs är den inkluderade hypnosutbildningen, där du lär dig att guida dig själv och andra till ett avslappnat tillstånd för att skapa fokus och för stresshantering. Kombinera NLP-verktyg med hypnosinduktioner för ännu kraftfullare resultat.

Hela kursen är inspelad i en levande miljö med deltagare, vilket ger dig en verklig och praktisk upplevelse av NLP och hypnos. Detta är inte bara en inblick i vad NLP och hypnos kan åstadkomma, det är en försmak av de fantastiska förändringar du kan skapa i ditt eget liv och för dem du interagerar med.

Deltagare berättar:

"Grundkursen är något av det bästa man kan göra, en försmak på NLP, Hypnos, EFT och Coaching. Vare sig du siktar på en karriär eller självutveckling är detta kursen för alla."

"Att gå den här kursen för någon som är nyfiken på coachning, NLP och Hypnos är verkligen något jag varmt kan rekommendera. Alexander har en enorm kunskap som han frikostigt delar med sig av. Den har gett mig ny energi och en mer positiv inställning till livet."

"Att ha deltagit i denna kurs har utöver att jag fått lära mig tekniker för att hjälpa andra även varit en djupdykning i mig själv och mina egna omedvetna processer och beteende. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning för dig som vill jobba med personlig utveckling eller bara vill komma närmare dig själv med större ödmjukhet och förståelse."

"En fantastisk lärorik kurs som får en att förstå sig själv på en djupare nivå. Jag tycker Alexander har mycket kloka åsikter. Det har varit lätt att förstå övningarna och vad Alexander vill förmedla. Väldigt fint kursmaterial."

"Genom rätta ord, teknik och enkelhet övervinner du hinder i livet. Jag har uppnått en förändrad kroppshållning och fått verktyg för att guida mig själv till mitt sanna jag och stödja andra. Jag kan varmt rekommendera Alexander. Tack!"

Kommande kursstarter

Välj mellan 12 kursstarter

augusti 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

september 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

oktober 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

november 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

december 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

januari 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

februari 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

mars 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

april 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

maj 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

juni 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

juli 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Målgrupp

Denna grundkurs i Coaching, NLP, Hypnos och EFT är utformad för alla som strävar efter personlig utveckling och förändring. Kursen passar en bred publik och är särskilt fördelaktig för:

 1. Individer som söker personlig tillväxt: Oavsett om du är nyfiken på att förstå ditt eget sinne, förändra negativa beteenden eller helt enkelt öka din självkännedom, kommer denna kurs att erbjuda verktyg och insikter för din personliga utveckling.
 2. Coacher och terapeuter: För yrkesverksamma inom coachning och terapi ger denna kurs en riklig bas av tekniker och metoder för att förbättra ditt coachingsverksamhet. Den ger också nya perspektiv och verktyg för att stödja dina klienter på ett effektivt sätt.
 3. Ledare och chefer: Ledare som strävar efter att förbättra sitt ledarskap och kommunikationsförmåga kommer att finna kursens innehåll användbart. Metoderna för NLP och coaching kan tillämpas för att effektivisera ledarskapet och skapa positiv förändring i arbetsmiljön.
 4. Yrkesverksamma inom människorelaterade områden: Oavsett om du arbetar inom HR, utbildning eller något annat område där mänskliga relationer är centrala, kommer denna kurs att utrusta dig med användbara verktyg för att hantera och förstå människor bättre.
 5. De som vill utforska nya karriärvägar: Om du överväger en karriär inom coaching eller personlig utveckling ger denna kurs dig en bred introduktion till de olika metoderna och teknikerna som används inom dessa områden.

Kursen är utformad för att vara tillgänglig och givande för människor från olika yrkesgrupper och bakgrunder. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av dessa områden, kommer du att dra nytta av kursens innehåll och få verktyg för att skapa positiv förändring i ditt liv och andras.

Fortsatta studier

Efter att ha framgångsrikt avslutat vår grundkurs i NLP, Hypnos, EFT och Coaching har du möjligheten att ta din kunskap och färdigheter till nästa nivå genom att delta i vår NLP Practitioner Deluxe. Denna fördjupade utbildning ger dig en mer omfattande förståelse för NLP och dess tillämpningar.

I NLP Practitioner Deluxe får du tillgång till över 600 timmars material, vilket är tio gånger större än grundkursen. Denna kurs är konstruerad för att ge dig djupgående insikter och avancerade tekniker inom områdena NLP, Hypnos, EFT och Coaching. Med fokus på praktisk tillämpning kommer du att förvärva avancerade verktyg för personlig och professionell utveckling.

Vår NLP Practitioner Deluxe inkluderar även möjligheten till personlig handledning och coachning genom konsultationssamtal med Alexander Herold själv. Dessa sessioner ger dig skräddarsydd vägledning för att applicera och integrera dina kunskaper i realistiska situationer.

Så om du strävar efter att fördjupa din förståelse och behärska de avancerade aspekterna av NLP, Hypnos, EFT och Coaching, är NLP Practitioner Deluxe det naturliga nästa steget i din resa mot personlig och professionell excellens.

Investering

Denna omfattande 60-timmars kurs inom Coaching, NLP, Hypnos och EFT erbjuds till ett fantastiskt pris av endast 4800 kr exklusive moms. För att ytterligare underlätta för dig finns även möjligheten att delbetala summan och köpa till individuellt stöd under kursens gång. Vi strävar efter att skapa en prisvärd och flexibel inlärningsupplevelse för att stödja din personliga och professionella utveckling

Kursledare

Alexander Herold, vår erfarna och engagerade kursledare, är en framstående expert inom områdena Coaching, NLP (Neuro-Linguistic Programming), Hypnos och EFT (Emotional Freedom Techniques). Med över 30 års erfarenhet inom personlig utveckling och en passion för att guida andra mot framgång, har Alexander etablerat sig som en respekterad utbildare och mentor.

Alexander är känd för sin djupa förståelse av mänskligt beteende och hur man skapar positiva förändringar på individuell och kollektiv nivå. Hans undervisningsstil är engagerande och praktisk, och han strävar alltid efter att göra avancerade koncept tillgängliga och användbara för alla deltagare.

Som kursledare för våra utbildningar delar Alexander inte bara teoretisk kunskap utan erbjuder också verktyg, tekniker och insikter som kan tillämpas i vardagen. Hans öppenhet och förmåga att skapa en stödjande och inspirerande lärandemiljö gör kursupplevelsen berikande och transformationell för varje deltagare.

Utöver att vara en skicklig utbildare är Alexander även verksam som coach och terapeut, vilket ger en djup praktisk förankring till hans undervisning. Hans dedikation till personlig utveckling gör honom till en unik och värdefull resurs för alla som strävar efter att växa och blomstra i olika områden av sina liv.

Examen, diplom m.m.

Efter att framgångsrikt ha genomfört dessa 60 timmars intensiva studier inom Coaching, NLP, Hypnos och EFT kommer du att tilldelas ett välförtjänt diplom.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundkurs i Coaching, NLP, Hypnos & EFT, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
10 jan 2024

Grundkursen är något av det bästa en kan göra, en försmak på NLP, Hypnos, EFT och Coaching. Det ger en bra grund att stå i vad gäller ens egen utveckling eller andras. Vare sig ...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
10 jan 2024

Att gå den här kursen för någon som är nyfiken på coachning, NLP och Hypnos är verkligen något jag varmt kan rekommendera. Alexander har en enorm kunskap som han frikostigt dela...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
10 jan 2024

Att ha deltagit i denna kurs har utöver att jag fått lära mig tekniker för att hjälpa andra människor må bättre, har det även varit en djupdykning i mig själv och mina egna omed...

Visa mer
Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer om Herold Communication och visa alla utbildningar.

Highlights