Coachutbildning - bli certifierad coach (ICF level 1)

Gothia Akademi AB, i Göteborg
Längd
72 timmar
Pris
29 600 - 37 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 augusti, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
72 timmar
Pris
29 600 - 37 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 augusti, 2023 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Coachutbildning

Gothia Akademis coachutbildning "Katalyserande Coachning® (ICF level 1)" har ett snittbetyg över 4,9 (av 5) och det finns 100-tals namngivna referenser från chefer, ledare, professionella coacher, HR-personal och många andra yrkesgrupper. Varför är så många beredda att resa så långt för att gå sin utbildning just på Gothia Akademi?  

Förklaringarna är flera. 

Gothia Akademis utbildningar i coaching och coachande ledarskap får ovanligt höga betyg från deltagarna (snittet ligger på 4,95 från de senaste 300 deltagarna). 

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildare och professionella coacher - International Coach Federation (ICF). T.o.m. mars 2019 var en av Gothia Akademis utbildare ordförande i ICF:s globala styrelse och den yttersta representanten för över 30.000 professionella coacher. Gothia Akademis Director of Training sitter dessutom i den lilla internationella grupp som bedömer alla ansökningar om coachcertifiering på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach).

Gothia Akademi är det enda svenska utbildningsföretag som är level-3-ackrediterade och kan erbjuda coachutbildning hela vägen upp till ICF:s högsta certifieringsnivå - Master Certified Coach (MCC).

Här kan du läsa referenser från några av alla de som rest långväga till Gothia Akademi för att skaffa sig expertis inom coaching och coachande ledarskap. 

Gothia Akademi - referenser

"Den här utbildningen gav ett personligt och yrkesmässigt lyft. En riktigt bra investering."

Jan Hedman

VD, NXT Jobb, Borlänge

"En fantastisk utbildning som ger kompetens på hög nivå och väger tungt i professionella sammanhang i hela Sverige (världen). Jag har fått egen utveckling och ett fantastiskt nätverk med fina människor."

Maria Norén

Pedagog, samtalsterapeut och professionell coach, Luleå

"En fantastisk investering i egen utveckling som ger användbara verktyg både i coachningssituationer, ledarskap och privat. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått."

Björn Lillieström

Seniorrådgivare, Nordiska ministerrådet, Köpenhamn

"Mycket bra. Utbildningen har berikat mitt liv på många olika plan. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer utbildningen kommer att ge över tid. Jag tror att den är ett träd som bär frukt frekvent."

Vera Lindén

Ekonomistudent, Handelshögskolan, Stockholm

"En fantastisk utbildning som ger dig verktyg att hantera både arbetsliv och privatliv. Alla, oavsett yrke eller position, borde gå den. Professionellt från början till slut."

Lars Andersson

Funktionschef, Sandvik IT, Gävle

"Utbildningen har varit kul, krävande och mycket användbar. Det bästa är att jag kan sätta in det direkt i min vardag utan att behöva tänka. Utbildningen har blivit mer och mer inspirerande och det har blivit tydligare för mig vad jag egentligen tycker är viktigt. Det här ska jag bli riktigt skicklig på att använda.”

Mikael Bryske

Försäljningsdirektör, Pitney Bowes Sverige, Stockholm

"Den här utbildningen har varit en häftig resa - lärorikt, givande och användbart. Det är en byggsten som kommer att vara med mig hela livet."

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network AB, Stockholm

"En jättebra utbildning, enormt givande."

Erik Lundin

Coach, Antenn Consulting AB, Halmstad

"En fantastisk utbildning som väcker nya sidor hos dig själv. Du får uppleva möten som går på djupet, som omtumlar och som inger hopp. En solklart värd investering i dig. Gothia Akademi har en hög kvalité och ett genuint och helhjärtat engagemang i respektive deltagare."

Sandra Olofsson

Innovationsrådgivare, Mittuniversitetet, Östersund

"En innehållsrik utbildning som skapar/ger livet mervärde. Jäklar vad ni är duktiga på det ni gör, tack!"

Conny Hjortsberg

IT-chef, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

Läs mer om Gothia Akademis populäraste utbildning i coaching.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

23 augusti, 2023

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Svenska

11 oktober, 2023

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Svenska

24 januari, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

Video

Certifikat

ACC – Associate Certified Coach

ACC står för Associate Certified Coach och är den första av de tre nivåerna. Om du vill bättra på din coachkompetens kan en certifiering på ACC-nivå vara något för dig.

Läs mer om ACC – Associate Certified Coach

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Coachutbildning - bli certifierad coach (ICF level 1), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 170 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Lena Johansson, People & Culture Manager, Kappahl, Göteborg
24 nov 2022
Tillåtande

Väldigt bra utbildning som skapar en stark och tillåtande lärandekultur i gruppen. Den har hög kvalité och seriositet.

5/5
Anna Jalsborn, Områdeschef, Systembolaget, Göteborg
24 nov 2022
AHA-upplevelser

Alla borde gå den här utbildningen. Den har gett mig nya verktyg i mitt ledarskap och så mycket AHA-upplevelser som är användbara i många sammanhang. Jag tar mig an samtal på et...

Visa mer
5/5
Maria Persson, HR chef, Gelita Sweden AB, Landskrona
24 nov 2022
Personligt

På Gothia Akademi är det personligt och de värnar om eleverna och brinner för ämnet. Det är professionellt och mjukt på samma gång. Det är en fantastisk resa både i kompetensutv...

Visa mer
Gothia Akademi AB
Danskavägen 20
41266 Göteborg

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...

Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Highlights