Visa utbildning.se som: Mobil

ADR 1.3 online

JA kompetens AB
Kort om utbildningen
Flexibelt
Nästa tillfälle: Löpande, kontakta oss - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Onlineutbildning ADR 1.3

Syftet med utbildningen är att personalen ska få kännedom om de risker och faror som är förknippade med det farliga gods som de hanterar och vilka regler som är tillämpliga.

Målgrupp

Kursen riktar sig till all personal som är delaktig i transport av farligt god ska ha utbildning för den uppgift de utför, så kalla 1.3 utbildning. Utbildningskravet gäller exempelvis personer som klassificerar farligt gods, utfärdar transportdokument, förpackar farligt gods, lastar, lossar, och annan personal som har arbetsuppgifter som rör transport av farligt gods på väg eller järnväg.

Kursinnehåll

  • Allmän utbildning
  • Funktionsspecifik utbildning
  • Säkerhetsutbildning

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbildning erhålles ett utbildningsintyg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ADR 1.3 online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JA kompetens AB

Ja kompetens logga

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...


Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JA kompetens AB

Engelbrekts väg 6
19162 Sollentuna

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ADR 1.3 online!

Arrangörsrecensioner
          (4,4)
Baseras på 10 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
En bra utbildningspartner helt e...

– Jag upplever JA Kompetens som väldigt professionella och lätta att samarbeta med, berättar Henrik Nilsson, Kompetensutvecklare på K-rauta Sverige.

Läs mer