Stabilitetspåverkande arbete i spår (BASTAB) - Repetition

JA kompetens AB, Rikstäckande
Längd
6 timmar
Längd
6 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Behöver du förnya din behörighet? Det här är en repetitionskurs för BASTAB. Vid godkänt resultat förlängs kursdeltagarens behörighet med fem år.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som beställer eller utför arbeten i spår som påverkar spårstabiliteten.

Utbildningens innehåll

  • Banöverbyggnad
  • Krafter i spår
  • Underhållsarbeten
  • Stabilitetspåverkande arbeten
  • Prov

Kursmål

Syftet med kursen är deltagarna ska öka medvetenhet och planera för att minska risken för oönskade händelser orsakade av nedsatt spårstabilitet vid genomförande av stabilitetspåverkande arbeten i spår.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Stabilitetspåverkande arbete i spår (BASTAB) - Repetition, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JA kompetens AB
Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...

Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Highlights