Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av JA kompetens AB

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 44 recensioner.

Anna Johansson, Göteborgs Stad
(5)
Kunnig kursledare. Hade massor med olika exempel som använde i olika tillämpningar.
Angelica Sjöholm, Suez Recycling
(5)
Mycket intressant och lärorik kurs. Kursledaren var erfaren och lärde ut på ett intresserande och lättsamt sätt att ta in. Saknade dock att i delkursen 1, i korthet få ta del av vilken typ av skyddsutrustning som krävs.
Anna Johansson, Göteborgs Stad
(5)
Kunnig kursledare. Hade massor med olika exempel som använde i olika tillämpningar.
Lars Forsling
(5)
Mina medarbetare gick en kurs i att hantera "Härdplast" (Epoxi. I vår lokal på Ryssviksvägen i Finntorp Nacka. Jag har bara fått goda ord och bra respons från den kursen och av innehållet. Som hölls av er :)
Richard Magnusson,Krypton Bygg Stockholm AB
(5)
Bra upplägg och innehåll. Tydliga instruktioner.
Bengt Axen
(5)
Jag tyckte kursen var mycket bra. Läraren kunde sin sak och jag fick stor respekt för att hantera motorsåg och fälla stora träd. Har fulsågat många år innan och behövde förstå att det inte är så lätt alltid. Behövde den insikten då jag förut kunde slarva med säkerheten.
Bengt Axen
(5)
Jag tyckte kursen var mycket bra. Läraren kunde sin sak och jag fick stor respekt för att hantera motorsåg och fälla stora träd. Har fulsågat många år innan och behövde förstå att det inte är så lätt alltid. Behövde den insikten då jag förut kunde slarva med säkerheten.
Magnus Hallgren
(3)
Föreläsaren var kunnig och driven. Dock så saknade jag helt information som jag som gick kompletterande utbildning hade hoppas på, som nya regler och rutiner i sanerings arbetet. Troligen kom den informationen dag 2.
Adrian Zeqiri
(5)
Grymt
Christian Sögaard, Tekomo Byggnadskvalitet AB
(5)
Föreläsaren var väldigt bra och engagerad. Detta gjorde det lätt att följa föreläsningen samt hålla fokus. Enda minus är att vi ej fått föreläsningsanteckningar/presentationen.
Kim
(5)
Mike Björkholm - Stahrebolaget AB
(5)
Jag gick en utbildning för full kompetens inom rivning av asbest. Kursledaren Michael Hedquist gjorde ett riktigt bra jobb. Han är uppenbarligen väldigt insatt inom området och gav en riktigt bra inblick i ämnet med en jämn blandning av allvar och humor.
Joli Facility AB
(5)
Hej Jag har gått på Asbestutbildning med fullbehörenhet Jag hade michael som handläggare en riktig nörd gällande asbest. Men han var grym tack till dig Micke Vill även tacka alla på Ja kompetens Som jag hade kontakt med ni är grymma
Kristian Elfvendahl JA Rivteknik
(3)
Teoriutbildningen online var mycket smidig och väl genomtänkt med mycket kunnig utbildare. Den praktiska delen blev inte som väntat,hade högre förväntningar efter teoridelen. Dåligt med utrymme, verktyg, reglar med spik i sig, minimal ledning och förklaring. Glovebag testet blev på en hatthylla och utan kontroll eller godkännande. Fick inte test...
Visa mer
Maximiliam Blomqvist, Nordic
(5)
Vi på NRC-Group är väldigt nöjda med utbildningen! Bra, strukturerat och tydligt upplagt. Något som kommer vara till stor nytta för oss som jobbar kontinuerlig med motorkap i alla typer av arbeten. Vi kommer starkt rekommendera denna utbildningen till andra företag i branschen.
Maximiliam Blomqvist, Nordic Railway Construction Sverige AB
(5)
Super bra utbildning! Bra för oss som arbetar kontinuerlig med motorkap i olika typer av utförande! Vi är mer än nöjd med upplägget på utbildningen och kan varmt rekommendera denna utbildning till andra företag.
Hudiksvalls Kommun
(5)
Kursen var mycket informativ och jag tycker att jag haft nytta av den i mitt arbete.
Niklas
(5)
Bra utbildning med kunnig kursledare
Håkan Nilsson, sahlströms fastighetsservice AB
(4)
Johan Ahlbeck, Sysav Industri AB
(5)
Jätteintressant asbestutbildning, med väldigt bred insikt i var asbesten finns, historia, de olika typer av asbest. Inte enbart riktad till de som sanerar utan min grupp (som är mottagare av asbest på en stor avfallsanläggning) fick mycket nyttig info och svar på våra frågor! Kunnig och intressant lärare! Rekommenderas!
Jonatan Céline
(5)
Bra lärare med mycket erfarenhet
Torbjörn Rosendal WSP
(4)
Hej Jag tyckte Asbest-utbildningen var bra. Den gick igenom grundläggande information för att detektera var asbest kan förekomma och hälsorisker med hantering av asbest. Utbildningen var intressant och stimulerande, där geografisk beskrivning av var man idag bryter Asbest samt historisk återblick på både synen på asbest och hur den påverkade de ...
Visa mer
Per Karlsson
(4)
Trevlig ock kompetent kursledare
Mathias ivarsson LP interiör
(5)
Intressant utbildning med bra föreläsare
Mattias
(5)
Kursledaren gav nyttig och bra information och förklarade allt på ett utmärkt sätt
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!