Tillsyningsman vid A-, L-, E-skydd samt vägvakt (BASÄTSM)

JA kompetens AB, Rikstäckande
Längd
5 dagar
Längd
5 dagar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Vill du utöka din kompetens inom skydds- och säkerhetsledning? Kursen ger dig kompetens och behörighet att planera, begära och ansvara för A-, L-, och E-skydd.

Målgrupp

Personer som ska planera och begära A-, L-, och E-skydd och ansvara för och upprätthålla skyddet samt stämma av förplanerade trafikverksamheter, slutföra planering och direktplanera trafikverksamheter. Vägvakt vid plankorsning genomför säkerhetsåtgärder i vägskyddsanläggning när anläggning är ur drift och vid dessa tillfällen leder vägtrafik över spår. Personer med signaltekniks grundutbildning är även behöriga att vara tillsyningsman S-skydd.

Kursmål

Kursens mål är att ge deltagarna kompetens och behörighet att planera, begära och ansvara för A-, L-, och E-skydd.

Kursdeltagaren skall efter utbildningen ha kunskaper, färdigheter och kompetenser för att planera, anordna, genomföra och avsluta A-, L-, E-skydd samt agera som vägvakt vid plankorsning.

Har du signaltekniks grundutbildning blir du även behörig tillsyningsman S-skydd.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tillsyningsman vid A-, L-, E-skydd samt vägvakt (BASÄTSM), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JA kompetens AB
Mallslingan 13
187 66 Stockholm Stockholms län

JA kompetens är ett utbildningsföretag som i huvudsak tillhandahåller utbildningar inom bygg, anläggning, fastighet, industri & transport.  Våra utbildningar är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. 

Det kan till exempel vara så att företaget eller en specifik avdelning behöver förtydliga sitt arbetsmiljöarbete eller att en anställd är i behov av behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Kompetensutveckling är en investering som ska löna sig. Kunskapen man...

Läs mer om JA kompetens AB och visa alla utbildningar.

Highlights