Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Projektledning i praktiken - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
   
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

Projektledarutbildning i att leda projekt till framgång på utsatt tid

Denna kurs är inriktad på praktiskt projektarbete. Du får möjlighet att använda dina egna projekt, vilket gör att du direkt kan överföra och använda kursens övningar i praktisk tillämpning. Kursen handlar om att använda sig av modeller, målsättningar och verktyg som stöd istället för att ha allting i huvudet. För att bli en framgångsrik projektledare behöver du också kunna kommunicera och samverka med projektets alla medlemmar, så projektet drivs i rätt riktning. Efter
avslutad kurs vet du hur du framgångsrikt planerar och driver ett projekt och du kan hantera hela flödet, från idé och förberedelser till genomförande och avslutning.

Med målande exempel får du lära dig vilka som är de vanligaste orsakerna till att projekt havererar och hur du kan undvika dem. Du får lära dig hantera budgetering av projektresursen, kontroll samt uppföljning av projektets ekonomi. Sist men inte minst får du träna på ett ledarskap som engagerar och stödjer projektmedlemmarna.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

"Nu vet jag att det blir ett bra resultat."

THOMAS UTTERSTRÖM, INSPECTA

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreberedelser innan kursen:

Före kursen gör vi en kompetensinventering online, för att ta tempen på din nivå som projektledare. Inventeringen gör att vi kan se vilka styrkor du har idag och vad vi behöver vässa under kursen. Har du någon form av projekt idag får du en enkel mall för projektförberedelse och möjlighet att strukturera upp projektet innan kursen. Det gör att du kan arbeta praktiskt med ditt projekt under kursen, så du lär dig samtidigt som du får arbete gjort. Har du inget projekt kan du träna på dina kurskamraters eller något av våra färdiga praktikfall.  

Innehåll:

 • Om projektledning
 • Projektmodellen
 • Förberedelsefasen
 • Definiera tydliga projektmål
 • Projektets startfas
 • Genomförandefasen
 • Avsluta projektet
 • Budget och ekonomi i projekt
 • Kvalitetssäkra projekt
 • Ganttschema och andra verktyg
 • Projektledarrollen
 • Projektgruppen
 • Därför havererar projekt
 • Praktiska övningar med eget praktikfall

Efter kursen

För att du ska få ytterligare stöd och hjälp i vardagen har vi skapat ett paket där du till ett förmånligt pris får tillgång till ett online-verktyg som underlättar och sparar tid. Du har också tillgång till fri support tre månader efter avslutad kurs.

Video

   

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledning i praktiken - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Projektledning i praktiken - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1029 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar