Visa utbildning.se som: Mobil

Projektledning

CANEA
Kort om utbildningen
3 dagar
18 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-21 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-10-21  
18 700 SEK
2020-01-08  
18 700 SEK
Göteborg
2019-11-11  
18 700 SEK
2019-12-16  
18 700 SEK
Malmö
2019-12-02  
18 700 SEK
2020-02-10  
18 700 SEK

Kursbeskrivning

Projektledning

Det handlar om att ge de bästa förutsättningarna för att projekten ska levereras med rätt kvalitet, i tid och inom beräknad kostnadsram. Sådana resultat kan uppnås mer effektivt om en bra projektledningsmetodik används. Professionell projektledning är nyckeln till framgång.

Denna utbildning i Projektledning ger solida, praktiska redskap för att framgångsrikt kunna hantera projekt, alltifrån upprättande av projektdirektiv till avslut och erfarenhetsåterföring.

IPMA Registrering

En IPMA Registrerad utbildning är kartlagd vad gäller innehåll, form och effekt. Kartläggningen är därefter verifierad av Svenskt Projektforum. En IPMA Registering kan ses som en varudeklaration granskad av en oberoende part som gör det enkare för dig att välja rätt utbildning.

ipma registrering

Målgrupp

Utbildningen Projektledning vänder sig både till dem som är nya inom projektledning och till dem som arbetar som projektledare, men vill vidareutveckla sina färdigheter.

Program

Dag 1

09:00 - 18:00
Projektledning
Projektlivscykel
Projektdirektiv
Framgångsrika projekt

Dag 2

08:00 - 17:00
Projektorganisation
Projektomfattning
Tidplanering
Resurshantering

Dag 3

08:00 - 17:00
Teamwork
Riskhantering
Övervakning & styrning
Överlämning & avslut
Prov

Referens:

"Vi fick ut vad vi förväntade oss av CANEAs projektledningskurs! Jag använder redan idag kunskaperna från kursen i mitt arbete. Innehållet var heltäckande med en ambitiös pärm, föreläsarna var lyhörda och praktikfallen låg helt rätt i tiden. Föreläsarna hade en förmåga att skapa en dynamisk atmosfär i klassrummet och knyta ihop de röda trådarna genom att återknyta till vår miljö och ge koppling till verkliga livet. Kursen gav en mycket god grund att vidareutveckla sig i ämnet. Jag har redan rekommenderat kursen för mina kollegor!"

Lars Brandén
Intendent
Försvarsmakten

Investering

17 900 SEK exklusive moms.
I grundpriset ingår omfattande och detaljerad dokumentation, lunch, kaffe och smörgås.

Certifikat

ipma

IPMA

Som projektledare kan du bli IPMA-certifierad. Certifieringen sker på olika nivåer beroende på kunskap och erfarenhet. Certifieringen sker utifrån IPMA:s ramverk – en internationell och ideell organisation som arbetar för att främja projekt som arbetsform.

Läs mer om IPMA

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

JOhan
(4)
Vi hade en grym föreläsare som verkligen hade mycket erfarenhet från verkliga vardagen. De blev även mycket erfarenhetsutbyte mellan oss kursdeltagare då vi kom från olika branscher. Kan verkligen rekommenderas
Isabelle Malmvall
(5)
”Kursen hade ett mycket välplanerat upplägg där teori varvades med praktiska övningar. Föreläsaren var otroligt duktig inom projektledning och kunde på ett pedagogiskt sätt guida oss deltagare igenom de tre dagarna. Jag fick med mig en bra verktygslåda och mycket användbara redskap som jag känner att min organisation har nytta av framöver. Jag ä...
Visa mer
Sofia Olsson
(5)
Heltäckande grundkurs inom ämnet projektledning. Vi var en grupp med varierande förkunskaper och kände nog alla att kursen var givande. Går igenom hela processen ifrån Idé till avslut av projekt samtidigt som CANEA väver in kunskap om teambuilding och ledarskap.

CANEA

CANEA

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...


Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CANEA

Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 49 recensioner.
Alla recensioner för arrangören