Visa utbildning.se som: Mobil

Kulturspecifikt bemötande

Fortbildia
Kort om utbildningen
Utbildningen motsvarar två till tre dagars studier
3 100 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: Löpane kursstarter - Distans
Distans, Rikstäckande
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
3 100 SEK
Löpane kursstarter

Sverige
Kundanpassat pris, löpande kursstarter
Kulturspecifikt bemötande

Kursbeskrivning

Kulturspecifikt bemötande – utbildning

Vill du gå en utbildning i kulturspecifikt bemötande? Gå en utbildning inom kulturspecifikt bemötande för förbättrad integration och inkludering. i samhället.

Utbildningen vänder sig till: Personal inom skola, vård och omsorg generellt men även andra yrkesgrupper. Exempel på mer specifika yrkeskategorier som utbildningen vänder sig till är inom socialtjänsten, polis, skola, vårdpersonal, behandlingspersonal och beslutsfattare.

Nivå: Utbildningen är på grundläggande nivå där du som deltagare ska få en förståelse och verktygslåda som ger dig bättre kunskaper och förutsättningar att bidra till en förbättrad integration och inkludering i det svenska samhället.

Anmälan

Du anmäler dig till utbildningen i kulturspecifikt bemötande genom att skicka ett mejl genom att fylla i formuläret direkt här på sidan. Ange namn, adress, mobilnummer och vilken kurs du vill gå. Vi återkommer till dig med bekräftelse på anmälan och uppgifter för betalning.

Kursinnehåll

Kurslängd och innehåll

Kurslängd: Utbildningen motsvarar två till tre dagars studier men det är individuellt och du bestämmer själv när, var och hur du studerar.

Innehåll: Utbildningen består av inspelade föreläsningar och samtal (totalt cirka 10 timmar) tillsammans med fördjupningsmaterial och övningsuppgifter. I den här utbildningen kommer du bland annat att få:

  • förståelse och kunskaper om behovsanpassat syn- och arbetssätt
  • förståelse och kunskaper om att det inte är funktionellt att bemöta alla på samma sätt
  • praktisk kunskap och effektiva bemötandestrategier som förstärker funktionellt beteende och möjliggör vändpunkter
  • verktygslåda som ger dig möjligheter att bidra till en bättre integration och inkludering i det svenska samhället

Video

Investering

Pris för utbildningen i kulturspecifikt bemötande

Kostnad för arbetsgivare är 3 100 kronor exklusive moms för utbildningen i kulturspecifikt bemötande. För privatpersoner: 3 100 kronor inklusive moms.

Kursledare

Utbildningsledare

Driton har under de senaste 15 åren huvudsakligen arbetat med ungdomar och vuxna från traditionella kulturer. Han är grundare till metoden ENIG (Etableringsprogram För Nyanlända i Grupp) som syftar till att öka nyanländas färdigheter för att lyckas i ett svenskt samhälle och minska därigenom onödigt lidande i framtiden.

Han är också medgrundare till metoderna Din Bror som är ett samtalsprogram för pojkar i tonår. Driton är har även skapat program för ungdomar med känsloreglerings svårigheter som är placerade utanför sitt hem; BEAP (Boys Emotional Awareness Program) och GEAP (Girls Emotional Awareness Program).

Driton har tusentals timmar av operativt arbete bakom sig. Han har arbetat behandlande, handlett och utbildat professionella kring hur man hanterar personer med utmanande beteende.

Driton är beteendevetare, KBT-Terapeut och vidarebildad i DBT, PE, TF-KBT och nu ska han vara Områdeschef och delägare på Balansgruppen.

Driton utbildar i:

  • Hur hanterar man ungdomar med utmanande beteende
  • Etableringsprogram för nyanlända i grupp (ENIG)
  • Din Bror

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kulturspecifikt bemötande, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Fortbildia

Välkommen till Fortbildia!

Fortbildia erbjuder fortbildning och kompetensutveckling inom framförallt skola, vård och omsorg. Vi kommer också ha generella utbildningar inom bland annat ledarskap och ekonomi. Vi som nu startat Fortbildia har mer än 20 års erfarenhet från både kommunala och privata sektorn...


Läs mer om Fortbildia och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Fortbildia

Åvägen 24
41251 Göteborg

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kulturspecifikt bemötande!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 21 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kulturspecifikt bemötande från Fortbildia, fyll i dina uppgifter: