Visa utbildning.se som: Mobil

Trakasserier, kränkande särbehandling och psykosocial arbetsmiljö

BG Institute
Kort om utbildningen
2 490 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-10-28 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

        

Arbetsgivaren har ett omfattande ansvar att motverka och vidta åtgärder vid misstankar om trakasserier och kränkande särbehandling på arbetsplatsen.

Hur arbetsgivare ska arbeta med de här frågorna har fått förnyad aktualitet med de utmaningar som följt i spåret av pandemin och distansarbete. Kursen ger en genomgång av regelverket med särskilt fokus på arbetsgivares rättigheter, skyldigheter och ansvar. Som deltagare får du kunskap om: • Arbetsgivarens rättigheter och skyldigheter vid misstankar om trakasserier eller kränkande särbehandling på arbetsplatsen • Hur arbetet med diskriminering och den psykosociala arbetsmiljön ska bedrivas • Innehållet i arbetsgivarens utredningsskyldigheter • Risker och vanliga fallgropar Syfte/mål med utbildningen: Målet med kursen är att kursdeltagare ska få en förståelse för regelverket och vilka skyldigheter arbetsgivare har vid trakasserier och kränkande särbehandling på arbetsplatsen. Kursen syftar också till att ge en beskrivning av arbetsgivarens ansvar för den psykosociala arbetsmiljön. Målgrupp: Kursen vänder sig till personer i chefsroll, eller personer med personalansvar eller som annars arbetar med HR-frågor eller jurister som arbetar med arbetsrätt. Webbinariet genomförs klockan 09:00-10:30 den 28 oktober 2021 . Efter att webbinariet genomförts får du även tillgång till en inspelad version i 30 dagar. I vår kommer Tobias Normann även att hålla en heldagskurs i ämnet, Arbetsmiljöfrågor och kränkande särbehandling läs mer här.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Tobias Normann
    Tobias Normann är Senior Associate, Employment & Pensions hos Mannheimer Swartling Advokatbyrå.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Trakasserier, kränkande särbehandling och psykosocial arbetsmiljö, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Trakasserier, kränkande särbehandling och psykosocial arbetsmiljö!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Trakasserier, kränkande särbehandling och psykosocial arbetsmiljö från BG Institute, fyll i dina uppgifter: