Visa utbildning.se som: Mobil

Praxisgenomgång: De viktigaste upphandlingsdomarna från 2020 och våren 2021

BG Institute
Kort om utbildningen
2 490 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-06-10 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

        

Upphandlingsområdet är i ständig förändring. Advokaten Martin Bogg sammanfattar och analyserar de viktigaste upphandlingsdomarna från 2020 och våren 2021.

Under denna fullmatade e-kurs får du på 90 minuter med dig det viktigaste från upphandlingsområdet. Martin Bogg från Advokatfirman Delphi kommer att behandla den senaste tidens mest betydelsefulla avgöranden från Högsta förvaltningsdomstolen, EU-domstolen och kammarrätterna sammanfattad och analyserad inom upphandlingsområdet. Martin Bogg är särskilt inriktad mot offentlig upphandling och har erfarenhet som ombud för både myndigheter och leverantörer i ett stort antal rättsprocesser inom offentlig upphandling. Målgrupp: Alla jurister, upphandlare och bid managers inom organisationer, förvaltning och bolag som kommer i beröring med upphandlingslagarna. E-kursen genomfördes som webbinarium den 15 mars 2021 och pågår i 90 minuter.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Martin Bogg
    Martin Bogg är verksam på Advokatfirman Delphi och är inriktad mot offentlig upphandling och till upphandling sammanhörande frågor, så som t.ex. sekretess. Martin har varit ombud för upphandlande myndigheter och leverantörer i ett stort antal rättsprocesser inom offentlig upphandling, inklusive Högsta förvaltningsdomstolen och Sveriges hittills enda upphandlingsmål i EU-domstolen. Martin har även företrätt klienter i flera skadeståndsmål med koppling till regelverket för offentlig upphandling. Martin har god vana av strategisk rådgivning vid genomförandet av upphandlingar av byggentreprenader och skriver artiklar i upphandlingsrättsliga tidskrifter.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Praxisgenomgång: De viktigaste upphandlingsdomarna från 2020 och våren 2021, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Praxisgenomgång: De viktigaste upphandlingsdomarna från 2020 och våren 2021!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Praxisgenomgång: De viktigaste upphandlingsdomarna från 2020 och våren 2021 från BG Institute, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar