Visa utbildning.se som: Mobil

Påbyggnadskurs i förhandling för HR

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
17 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-12-05 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
17 900 SEK
2022-12-05

Stockholm
17 900 SEK
2022-12-05

Kursbeskrivning

        

Kursen är en interaktiv work-shop och den bärande tanken är att deltagarna ska få med sig en strukturerad metod för sitt förhandlingsarbete.

Livesändning - kurstillfället den 19-20 maj och 5-6 december kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Läs mer här! Dag 1 Dagen inleds med en repetition av förhandlingsmodellen från Harvard Law School som behandlades i grundkursen Förhandlingsteknik för personalare. Under denna kursdag kommer vi att göra en löneförhandlingsövning och arbeta med det lönesättande samtalet. Hur lägger jag upp lönesamtalet så att jag har en nöjd medarbetare även efter samtalet? Går det att göra ”kakan” större? Hur ska vi kommunicera under lönesamtalet? Hur får jag nöjda nyckelmedarbetare? Frågeställningar som vi kommer diskutera är; hur kan vi använda lönen som ett styrmedel för verksamheten, men även som ett medel för att åstadkomma rätt personalomsättning? Hur fungerar psykologin i lönesamtalet? Kursen kommer även ge dig som kursdeltagare verktyg för att tillämpa metodiken på en förhandling om samarbetssvårigheter.   Dag 2Samtalsmetodik, bemötande i olika situationer, svåra samtal, besvärliga samtalspartner och tekniker vid hantering av svåra motparter. Under den andra kursdagen kommer vi att arbeta med kommunikationsteknik utifrån HRs vardag. Fokus kommer att ligga på besvärliga samtal. Vi kommer göra en genomgång av användbar forskning i modern kommunikationsteknik och se hur den kan användas praktiskt vid förhandling med besvärliga motparter. Vi kommer också gå igenom vanliga situationer och besvärliga personlighetstyper. Hur kan man göra besvärliga situationer konstruktiva? Slutligen kommer vi att integrera kursdelarna genom att se på tekniker för hur man kan arbeta med besvärliga motparter i förhandlingar och vad som händer när man möter samma motpart många gånger.   Målgrupp:       Kursen riktar sig till dig som har vana av förhandlingssituationer och vill utveckla din förhandlingsteknik. Om du deltagit i grundkursen är det meriterande. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Föreläsare

  • Johan Lagerbielke
    Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Johan-Lagerbielke-profil.mp4"][/video]  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Påbyggnadskurs i förhandling för HR, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Påbyggnadskurs i förhandling för HR!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Påbyggnadskurs i förhandling för HR från BG Institute, fyll i dina uppgifter: