Inga recensioner än

Kommersiella hyresförhandlingar

BG Institute, i Stockholm
Längd
Två dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 juni, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
Två dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 juni, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Från 17 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Välkommen till en kurs med fokus helt och hållet på förhandling i kommersiella hyresförhållanden under ledning av förhandlingsexperten Johan Lagerbielke och advokat Tomas Underskog.

Den här kursen handlar om den nyuppkomna förhandlingssituationen. Vi inleder kurser med en genomgång i grunderna i förhandlingsteknik.  Därefter drar vi slutsatser om hur man kan tillämpa och tänka runt den nu uppkomna situationen i synnerhet och lokalhyresförhandlingar i allmänhet. Under kurser kommer vi också titta på de tre vanligaste omförhandlingssituationerna som kommer att uppkomma och diskutera dessa situationerna ur ett såväl juridiskt som förhandlingsmässigt perspektiv. Situationerna som behandlas är (1) hyresgästen vars verksamhet mer eller mindre upphört, (2) den stora butikskedjan vars försäljning har störtdykt och slutligen (3) hyresgästen med god ekonomi som känner av nedgången men framför allt upplever sig sitta med ett alldeles för hög hyra. Medverkande Tomas Underskog, advokat och delägare vid Advokatfirman Åberg & Co. (dag 2) Johan Lagerbielke, fd lärare och forskare på HHS, förhandlingsexpert med 20 års erfarenhet som förhandlingskonsult, kursgivare och föreläsare för olika företag och organisationer

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

12 juni, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

12 juni, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

Kursledare

Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute.

Hur uppfattas Johan av våra kursdeltagare?
Föreläsarens sakkunnighet: 7 av 7
Föreläsarens pedagogik: 6,80 av 7

Efter varje kurs låter vi våra kursdeltagare lämna en utvärdering där både föreläsaren i sig och kursinnehållet betygsätts på en skala från 1 till 7.

Tomas Underskog, advokat vid Advokatfirman Åberg & Co och specialiserad på bland annat  miljö- och fastighetsrätt. Han är även medförfattare till bl.a. boken Hyreslagarna, som utgör en kommentar till 12 kap. jordabalken och nu finns i en elfte upplaga.

Tomas har för sina kurser fått snittbetyget 4,86 av 5  från våra kursdeltagare.

Betyget baseras på föreläsarens sakkunnighet och pedagogik.

Efter varje kurs låter vi våra kursdeltagare lämna en utvärdering där både föreläsaren i sig och kursinnehållet betygsätts på en skala från 1 till 5.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kommersiella hyresförhandlingar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights