Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Förhandlingsteknik – så blir du en vinnare

BG Institute
Kort om utbildningen
2 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-08-01 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

        

Johan Lagerbielke har under flera år forskat i psykologin kring förhandlingsteknik och bara hos oss har han hållit i en lång rad kurser om förhandlingsteknik med olika infallsvinklar. Johan är med andra ord som klippt och skuren som föreläsare även i denna kurs där han ger dig alla verktyg för att göra dig till en vinnare. Denna e-kurs tar sikte på psykologin i förhandlingar och de vanligaste misstagen som nästan alla gör i förhandlingar, samt en beskrivning av varför vi gör dem.

I denna kurs, som sker i form av en intervju mellan Johan Lagerbielke och Stefan Wahlberg, tar Johan upp vikten av förberedelsen och psykologin i genomförandet av förhandlingar och vad det ger för praktiska implikationer. Johan berättar bland annat om sina absolut bästa tips och trix för en vinnande förhandling samt vad du som förhandlare bör undvika för att inte hamna i fällan och begå de klassiska misstagen. Stefan som har lång erfarenhet av intervjusituationer tack vare sin journalistiska yrkesbana ställer i intervjun "rätt" frågor och får svaren på de frågor som du behöver få svar på för att lyckas i din förhandling. Så att du blir en vinnare. Enligt Johan är lösningen på förhandlingsproblem ofta själva problemet självt. Vid förhandling är psykologin lite annorlunda än normalt och bör tas på allvar för att förhandlingen ska resultera i din favör. Om du berättar en bra lösning för motparten kommer motståndaren ofta att inte gilla lösningen bara just för att det inte är deras förslag. Forskning om förhandlingar har givit intressanta nya insikter om vad som fungerar, vad som inte fungerar och varför det blir som det blir, till exempel hur vår vilja att ta kontroll över förhandlingar spelar oss ett spratt, hur ett för starkt lösningsfokus är det vanligaste misstaget och att mycket av det vi har lärt oss i den klassiska retoriken är direkt kontraproduktiv. Nyckel till framgång är en systematisk förberedelse och en förståelse för vilka beteenden som leder mot ett bra avslut och vilka som leder bort från det. Se Johan i trailern nedan berätta om varför det är viktigt att kunna förhandlingsteknik!

Innehåll i e-kursen

  • Förhandlingsteknikens principer
  • Bästa tipsen för förhandling
  • Vanliga misstag
    Målgrupp: Kursen passar alla som behöver utveckla sina förhandlingskunskaper E-kursen omfattar 1 utbildningstimme. E-kursen är inspelad hösten 2019.

Föreläsare

  • Johan Lagerbielke
    Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Johan-Lagerbielke-profil.mp4"][/video]  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik – så blir du en vinnare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förhandlingsteknik – så blir du en vinnare!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förhandlingsteknik – så blir du en vinnare från BG Institute, fyll i dina uppgifter: