Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandlingsteknik för jurister

BG Institute
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-08-23 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
16 900 SEK
2021-08-23

Stockholm
16 900 SEK
2021-08-23

Kursbeskrivning

        

Denna tvådagarskurs kan beskrivas som en praktisk och interaktiv workshop där du som kursdeltagare lär dig en strukturerad metod för att bättre kunna förbereda genomförandet av avtals- och tvistelösningsförhandlingar.

Livesändning - kurstillfället den 23-24 augusti kommer även att livesändas via Zoom. För dig som väljer att delta på plats, medtag egen dator. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. Läs mer här! Under första kursdagen görs en genomgång av grunderna i prisförhandlingar och problemlösande förhandlingar samt grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar. Fokus ligger denna dag på förberedelse inför förhandling och en allmän modell, ursprungligen från Harvard Law School, för förberedelse till förhandling introduceras. Under dagen får du träna på förberedelse utifrån den allmänna förberedelsemodellen. Under den andra kursdagen fokuserar vi på förberedelsen och genomförandet av en avtalsförhandling och förberedelser av en förlikningsförhandling. I två förhandlingssimuleringar sätts först förhandlingstekniken i en rättslig kontext och sedan fokuseras på att bygga konstruktiva relationer och att förhålla sig till besvärliga motparter. Som kursdeltagare får du ökad kunskap om:
  • Hur du effektivt förbereder dig inför olika typer av juridiska förhandlingar
  • Psykologin i genomförandet av en förhandling, genom alla dess steg
  • Olika förhandlingssituationer och hur ditt beteende påverkar resultatet
Första kursdagen avslutar vi tillsammans med mingel och bubbel.

Målgrupp

Kursen riktar sig till affärsjurister, humanjurister och bolagsjurister.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

  • Johan Lagerbielke
    Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Johan-Lagerbielke-profil.mp4"][/video]  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik för jurister, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förhandlingsteknik för jurister!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förhandlingsteknik för jurister från BG Institute, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar