Visa utbildning.se som: Mobil

Förhandling i samband med entreprenadprojekt

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
17 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-11-18 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
17 500 SEK
2021-11-18

Distans
17 500 SEK
2022-05-30

Stockholm
17 500 SEK
2021-11-18

Stockholm
17 500 SEK
2022-05-30

Kursbeskrivning

        

Välkommen till en kurs i förhandlingsteknik i entreprenadprojekt under ledning av förhandlingsexperten Johan Lagerbielke.

Livesändning - kurstillfället den 18-19 november och 30-31 maj kommer även att livesändas via Zoom. För dig som väljer att delta på plats, medtag egen dator. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand.  Läs mer här! Dag 1 Förberedelse inför förhandling, pris- och problemlösandeförhandlingar samt förhandlingens psykologi och kommunikationen med motparten Vi kommer under dagen att lära oss grunderna i pris- och problemlösande förhandlingar samt grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar. Under den första kursdagen kommer fokus att ligga på förberedelse inför förhandling. En allmän, enkel och mycket användbar modell för förberedelse till förhandling kommer att introduceras. Förberedelsemodellen kommer ursprungligen från Harvard Law School och har vidareutvecklats vid Handelshögskolan i Stockholm. Under dagen så får du träna dig på att förbereda dig utifrån den allmänna förberedelsemodellen. Förhandlingssimuleringarna den första kursdagen kommer inte ha något juridiskt innehåll. Syftet med detta är att fokus skall ligga på själva förhandlingstekniken och inte på den juridiska analysen som annars lätt kan hamna i förgrunden.   Dag 2 – Förhandling i samband med entreprenadprojekt Under den andra kursdagen som handlar om förhandlingssituationer i samband med entreprenadprojekt så tittar vi på typiska förhandlingssituationer samband med dessa och tillämpar de arbetsmetodiker vi lärt oss under dag 1 på dessa situationer. Hur bör man tänka vid förhandling i samband med ÄTA-arbeten? Hur gör man en tvistelösningsförhandlingsanalys? Hur bör man tänka i samband med dessa förhandlingar? Övrigt: Kursen är en interaktiv workshop och den bärande tanken är att deltagarna skall få med sig en strukturerad metod för sitt framtida förhandlingsarbete Målgrupp: Kursen passar alla som är verksamma inom entreprenadbranschen och då och då ställs inför situationer som kräver god förhandlingsförmåga. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Föreläsare

  • Johan Lagerbielke
    Johan Lagerbielke är verksam som konsult inom förhandlingsteknik. I grunden är Johan civilekonom och har en bakgrund som forskare i ekonomisk psykologi på Handelshögskolan i Stockholm och har en MBA från samma högskola. Han har verkat som konsult sedan 1995 och är certifierad utbildare. Johan har hållit kurser i förhandlingsteknik sedan 20 år tillbaka och har under de senaste åren blivit en mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare vid BG Institute. [video width="1280" height="720" mp4="http://www.bginstitute.se/wp-content/uploads/2013/12/Johan-Lagerbielke-profil.mp4"][/video]  

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandling i samband med entreprenadprojekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förhandling i samband med entreprenadprojekt!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förhandling i samband med entreprenadprojekt från BG Institute, fyll i dina uppgifter: