Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Att övertyga domaren

BG Institute
Kort om utbildningen
6 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-12-31 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

        

Kursen är baserad på succékursen som Roberth Nordh genomfört för fulla hus. Nu ger vi alla er som inte hade möjlighet att delta vid kurstillfällena chansen att ta del av Roberths expertis och erfarenhet inom området.

Kursen består av tre delar med filmer och efter varje genomförd del besvarar du ett antal kunskapsfrågor. Vid fullföljd kurs med rätta svar tilldelas du ett kursintyg. Kursen omfattar 4,5 utbildningstimmar som tillgodoräknas till ditt utbildningskrav för dig som har ett sådant.

Del 1: SAKFRAMSTÄLLNING

 • Rättens sammansättning, allmänt om huvudförhandling
 • Syfte och disposition
 • Innehåll och framförande

DEL 2: BEVISUPPTAGNING

 • Bevistemats betydelse
 • Skriftlig bevisning och sakkunnigbevisning
 • Part- och vittnesförhör

DEL 3: PLÄDERING

 • Syfte och disposition
 • Rörande bevisfrågor
 • Rörande rättsfrågor

KURSBESKRIVNING

Utbildningslängden är 90 minuter per del inklusive kunskapsfrågor. Du kan välja att genomföra din kurs via din dator, surfplatta eller mobil. När du beställt kursen erhåller du inom 24 timmar inloggningsuppgifter till din angivna e-post och kan därefter starta utbildningen. E-kursen är inspelad 2015.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Föreläsare

 • Roberth Nordh
  Roberth Nordh är expert inom processrätt och håller ett stort antal uppskattade kurser vid BG Institute. "Att påverka domstolen", "Att övertyga domaren" och "Konsten att värdera bevisning" är några exempel. Roberth är docent och före detta hovrättsråd samt författare till bokserien "Praktisk process". I dag är Roberth verksam som rådgivare, expert och föreläsare. Roberth har föreläst hos BG Institute under många år och har sedan sin start hos oss utbildat 1000-tals advokater och jurister inom processrätt. Hans kurser är alltid uppskattade och Roberths ett snittbetyg av sina deltagare ligger alltid i topp.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att övertyga domaren, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att övertyga domaren!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar