Visa utbildning.se som: Mobil

Arrendedagen 2022

BG Institute
Kort om utbildningen
Heldag
9 500 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-10-13 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
9 500 SEK
2022-10-13

Stockholm
9 500 SEK
2022-10-13

Kursbeskrivning

        

Arrendedagen är en årlig konceptdag för dig som arbetar med eller berörs av arrenden. Dagen ger dig en bred uppdatering av det senaste inom området.

Livesändning - kurstillfället den 13 oktober kommer även att livesändas. Du behöver således inte vara på plats för att delta. Läs mer här! Observera att alla nyhetsdagar på BG Institute utgår från aktuella rättsfall, lagändringar och trender. Det slutgiltiga agendan fastställs därför närmre inpå kursdatumet. Målgrupp: Kursen passar dig som är advokat eller jurist i kontakt med arrenderätten och dig som arbetar med eller berörs av arrendefrågor i ditt arbete vid exempelvis fastighetsbolag, markägande bolag, kommuner och länsstyrelser. Kursmaterial: Specifikt för kursen framtagen digital kursdokumentation ingår i kursavgiften. Du behöver även boken Arrende- och andra nyttjanderättsavtal i praktiken, som inte ingår i kursavgiften. Denna kan beställas på Adlibris. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Föreläsare

  • Nils Larsson
    Nils Larsson är advokat och verksam vid Nordström Advokater i Uppsala som specialist I fastighetsrätt. Nils bistår ett flertal av landets större fastighetsägare med juridisk rådgivning i rättstvister. Tack vare sin gedigna kunskap inom fastighetsrätt är Nils en uppskattad och ofta anlitad föreläsare vid BG Institute. Nils Larsson är även författare till en serie böcker utgivna av Norstedts Juridik som behandlar rättigheter till fast egendom. Dessa är Fastighetstransaktioner i praktiken (2017), Kommersiella hyres- och arrendeavtal i praktiken (2018), Arrende- och andra nyttjanderättsavtal i praktiken (2018), Jaktarrende (2008), Bostadshyresavtal i praktiken (2018) samt Upplåtelser för ledningar i praktiken (2015)). Nils Larsson medverkar även i förlagets samlingsverk Jordabalken (2015) som författare till JB 7, 12 och 14 kap. samt Jordabalken 7 kap. En kommentar –De allmänna bestämmelserna om nyttjanderätt och servitut m.m.

Examen, diplom m.m.

Diplom utdelas

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arrendedagen 2022, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BG Institute

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...


Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BG Institute

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arrendedagen 2022!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 3368 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arrendedagen 2022 från BG Institute, fyll i dina uppgifter: