Visar 1-25 av 25 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 25 träffar

Mer om Föreläsare inom kommunikation

Letar du efter en inspirationskick? Kommunikation är ett brett område som är relevant för många yrkesgrupper. Att bli bättre på att kommunicera och föra fram ett budskap innebär värdefull kompetensutveckling för de allra flesta, både inom och utanför yrkeslivet. En inspirerande föreläsning inom kommunikation passar därför för många typer av event och för en bred publik. En etablerad föreläsare ger en perfekt möjlighet att få den där extra boosten av kreativitet och motivation – samtidigt som ni tillägnar er nya spännande kunskaper. 

Många professionella föreläsare har specialiserat sig på ett eller flera ämnen inom kommunikation, såsom:

  • Storytelling
  • Presentationsteknik
  • Retorik
  • Psykologi
  • Reklam
  • Affärskommunikation
  • Ledarskap
  • Medieträning

Bli inspirerad av Sveriges främsta kommunikationsexperter

Föreläsare inom kommunikation har ofta mångårig yrkeserfarenhet från kommunikationsfältet och stor erfarenhet som föreläsare. En god talare är någon som väcker engagemang hos sin publik och lämnar lyssnarna uppfyllda med nya tankar och insikter. Därför är det lika viktigt att föreläsaren vet hur hen ska framföra sitt budskap som att föreläsningens innehåll är relevant för publiken. Genom att boka en skicklig föreläsare inom kommunikation får ni båda delarna.

Konsten att kommunicera ett budskap

För att så effektivt som möjligt få ett budskap att nå fram till en specifik mottagare eller grupp är det många faktorer som spelar in. Att vara duktig på att kommunicera, presentera, leda, förhandla och övertyga innebär att vara medveten om vilka faktorer det handlar om och att behärska olika tekniker för att nå hela vägen fram. I listan ovan hittar du ett utbud av föreläsare som behandlar ämnet utifrån olika spännande vinklar. 

Personlig utveckling inom kommunikation

En viktig egenskap som ofta hamnar i skymundan bakom yrkesmässiga meriter är personliga egenskaper som självförtroende, självmedvetenhet och självkänsla. Bristen på dessa egenskaper påverkar såväl psykiskt mående som prestation och ledarskap på ett negativt sätt och sätter käppar i hjulet för både personlig och professionell utveckling. Däremot går detta i allra högsta grad att träna upp. Med rätt vägledning kan det bidra till att du, ditt team och din personal både mår och presterar bättre. Många föreläsare inom kommunikation tillägnar hela eller delar av sina föreläsningar till detta viktiga område. 

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer