David Phillips

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Mer om David Phillips

Boka David Phillips

Föreläsare till ditt nästa event?

Internationell föreläsare, författare och presenatationsexpert

David JP Phillips har mer än 10 års erfarenhet på nacken. Han fick sitt genombrott genom boken och föreläsningen ”How to avoid death by PowerPoint”. Boken har sålts i över 30 länder och föreläsningen har sänts 3 gånger på TV i Norden, samt fått en kvarts miljon visningar på TEDx. Idag coachar han politiska ledare och företagsledare över hela världen och verkar även som en global föreläsare.

Phillips passion för modern kommunikation väcktes dock redan i tonåren, vid 16 års ålder. Han har studerat hur vår hjärna påverkas vid olika sorters kommunikationsstimulanser och det är just hjärnans funktioner som är hans utgångspunkt i föreläsningarna. Han använder sig av storytelling både som teknik när han talar, men även för att lära sina århörare att använda sig utav det. Boka David Phillips och lär dig de neurologiska och biologiska krafterna som finns i stoytelling. 

Målgrupp

David Phillips talar bland annat om storytelling, modern presentationsteknik, säljande kommunikation och ledarskapets kommunikation. Han föreläsningar vänder sig till dig i ledarposition som vill lära dig olika tekniker för att engagera din publik. 

Visste du detta

David JP Phillips är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och utbildare inom presentationsteknik och retorik.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om David Phillips, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Tel: 031-701 36 75

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera David Phillips!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen David Phillips från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter: