Visa utbildning.se som: Mobil

Stefan Andersson

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Stefan Andersson

Boka Stefan Andersson

Boka Stefan Andersson till ert nästa event

Men slappna av då människa Precis som du har jag mött flera av livets sidor och insett vikten av att få utlopp för alla sorters känslor. Jag talar om inspiration och bristen på inspiration. Om att slåss för att behålla det kreativa flödet och vad som händer när det blockeras. Det gäller alla, såväl chef som anställd, man, kvinna, ung eller äldre. Tänk om vi kunde lära oss slappna av en smula och att prata klarspråk både med oss själva och människor runt omkring oss. Jag knyter ihop mina erfarenheter och funderingar med låtar från min repertoar. Rätt kommunikation - En högvinst Att uttrycka sig enkelt och begripligt är rena högvinsten. Både ekonomiskt och mänskligt. Hur bryter vi mönster där krångligt språk och otydliga dispositioner skapar förvirring, irritation och tar massor av onödig tid. Och kostar pengar! Konsten att effektivt nå fram, oavsett ämne,kopplar jag till mitt arbete som låtskrivare och illustrerar med musik. Företagsunderhållning Varför inte välkomna gäster från när och fjärran med vår historia i underhållningsform. Ord och toner på svenska eller engelska. Tillsammans tar vi fram ett personligt program för vad just ditt evenemang söker. Kanske vill ni ha en av de framgångsrika historiska föreställningarna som de är – eller något skräddarsytt med blandade låtar från Stefans karriär. Pop, rock och visa. Stefan ensam, med en eller flera musiker, eller med full ensemble. Vår historia i ord och ton En underhållande historielektion om Sverige och Västkusten. Det musikaliska föredraget skräddarsys efter önskemål med berättelser och musik ur mina historiska föreställningar. Ges även på engelska.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Stefan Andersson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Stefan Andersson!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören