Visa utbildning.se som: Mobil

Fredrik Reinfeldt

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Fredrik Reinfeldt

Boka Fredrik Reinfeldt

 

Föreläsare till ditt nästa event?

Tidigare statsminister, nu föreläsare och författare!

Fredrik Reinfeldt är mest känd som en aktiv politiker och Sveriges statsminister under 2006 - 2014. Allt som allt har han varit verksam inom svensk och internationell politik i över 25 år. Nu har han lagt politiken på hyllan och fokuserar mer på att vara föreläsare, civilekonom och författare.

Fredrik Reinfeldt är idag verksam som en inspirerande föreläsare och har bland annat skrivit boken Halvvägs om sina 25 år i politiken. Han har även bildat ett eget bolag som ska syssla med rådgivning inom kommunikation, företagsledning och media.

Trots vissa motgångar valdes Reinfeldt in som riksdagens förtroenderåd 1999 och bara fyra år senare under 2003 som har blev vald till partiordförande för Moderaterna. Han myntade då begreppet “de nya Moderaterna” och ville satsa mer på att det skulle löna sig att arbeta, satsa på välfärden och nolltolerans mot brott.

Som föreläsare är Fredrik erfaren talare med nära 30 års erfarenhet av publika framträdanden såväl i Sverige som internationellt. Han har omfattande erfarenhet av ledarskap som statsminister och regeringschef.

Boka Fredrik Reinfeldt till ert nästa event!

Målgrupp

Fredrik Reinfeldt passar de typ av event där ni vill veta mer om förändringar i Sverige, Europa och världen. Han diskuterar om hur vi påverkas av dessa förändringar och vilka verktyg vi ska använda för att anpassa oss, men också ta dessa förändringar i sin beredskap och därmed förnya oss. Eftersom Fredrik har rikliga erfarenheter av att vara ledare föreläser han om hur ledarskap kommer till användning och vilka erfarenheter är viktiga för att hantera ständig förändring.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fredrik Reinfeldt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Visste du detta?

Redan vid elvaårsåldern blev Fredrik Reinfeldt utnämnd till elevrådsordförande, förutom det var han dessutom med i amatörteaterföreställningar, spex och revyer.

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fredrik Reinfeldt!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fredrik Reinfeldt från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter: