Visa utbildning.se som: Mobil

Olof Röhlander

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Olof Röhlander

Boka Olof Röhlander

Boka Olof Röhlander till ert nästa event

Mental tränare och flitig föreläsare. Olof Röhlander årets talare 2011 talar gärna om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Om det blir som man tänkt sig – vad har du då tänkt dig? Olof Röhlander är en av få föreläsare som årligen passerar 100 föredrag inom näringslivet. Han är licensierad mental tränare och syns regelbundet i media. Han har tidigare fått pris som årets föreläsare och är även författare till boken "Det blir alltid som man tänkt sig". Olof Röhlanders föreläsningar handlar om hur man faktiskt kan träna tankar, bilder, känslor och attityder. Han talar om motivation och inspiration - att bli tänd på framtiden. Olof behandlar även kommunikationen, som är grunden till alla relationer och han talar om personlig utveckling. Han talar även om vikten av att sätta upp orealistiska mål för han menar att mål ska vara inspirerande, inte realistiska.

Film

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Olof Röhlander, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Olof Röhlander!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören