Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Utvecklas som ledare

Framgångsakademin
Kort om utbildningen
3 månader
1 199 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Starta när du vill - Distans
Onlineutbildning
Distans

Video

Utvecklas som ledare

Kursbeskrivning

Gå en kurs och utvecklas som ledare

Utvecklas och växa i din ledarroll. Vi har plockat russinen ur kakan och skräddarsytt en kurs för dig som bär på kunskapen och redan vet att utveckling är en av de viktigaste byggstenarna i ett bra ledarskap.

I kursen finns övningar, tips, säkerligen en och annan tankeställare samt en hel verktygslåda full av kunskap. Allt ihopsamlat på en och samma plats från några av de bästa i Sverige när det kommer till ledarskap och utveckling. Bli den bästa versionen av dig själv – för dig själv och för alla runt omkring dig. 

Profiler som kursen är uppbyggd med:

Mattias Ribbing, Christer Olsson, Elaine Eksvärd, Annika Malmberg, Magnus Helgesson, Katarina Gospic, Henrik Fexeus, Christina Stielli, Fredrik Reinfeldt och Kristin Kaspersen.

Kursledarna

Förbättra ditt minne - Mattias Ribbing

Mattias Ribbing är flerfaldig svensk mästare i minne, författare till fem böcker om hjärnan och även utsedd till International Grand Master of Memory. I den här kursen lär han ut de bästa strategierna och teknikerna för att du ska kunna optimera ditt minne och ditt lärande.

Frigör din potential - Christer Olsson

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö, som gjorde sunt förnuft till sin affärsidé. Han har jobbat med organisationsutveckling – genom individutveckling – i över 27 år. 2019 blev han utsedd till Årets Talare och idag är han verksam som inspiratör, föreläsare och coach. I den här kursen hjälper han dig att verkligen våga frigöra din potential. Du får ta del av hans mest effektiva verktyg, som har förändrat livet radikalt till det bättre för många människor.

Presentationsteknik - Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är retorikexperten som vägleder dig i slagkraftig kommunikation. Hon är hyllad författare till tre bästsäljande böcker om modern retorik och har drygt tio års erfarenhet som professionell föreläsare. I den här kursen lär hon ut sina bästa strategier för att du ska få andra att vilja lyssna på det du säger, komma ihåg det du har sagt och återvända för att höra mer.

Öka din självinsikt – Annika R Malmberg

Annika R Malmberg är talare, artist och författare. Många kallar henne även för relationsexpert och specialist på att hjälpa människor till ökad framgång. I den här kursen får du ta del av Annikas bästa metoder för att ta reda på vem du är idag och var du vill vara imorgon. Och vad du behöver göra för att snabbast ta dig dit. Det handlar om ökad självinsikt och en förståelse för vad just du behöver i livet för att lyckas och må bra.

Självledarskap - Magnus Helgesson

Magnus Helgesson är superentreprenören och den mentala coachen som redan vid 21-års ålder tjänat sin första miljon. Magnus har rest världen runt för att hitta mästare som utbildar i personlig utveckling, där han intervjuat 508 framgångsrika personer om deras nycklar. Han har skrivit 3 böcker, föreläst för hundratusentals människor och varit den världsberömda coachen Tony Robbins högra hand. I den här kursen lär han ut hur du med hjälp av enkla och tydliga metoder kan äga ditt eget liv – för annars kommer någon annan att göra det åt dig!

Förbättra din hjärnkapacitet - Katarina Gospic

Katarina Gospic är hjärnforskare, författare, talare och entreprenör. I den här kursen berättar hon om hjärnan som det beslutsfattande organet, som du kan påverka mer än du tror genom att du blir medveten om varför du reagerar och agerar som du gör i din vardag.

Kommunikation- Henrik Fexeus

Henrik Fexeus är en mångsysslare – mest känd är han för sina kunskaper inom mentalism, manipulationsteknik och illusionism. Henrik är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och flerfaldigt belönad för sina unika framgångar. I den här kursen delar han med sig av hemligheterna bakom framgångsrik kommunikation, vilket enligt honom själv är synonymt med att kunna påverka på rätt sätt.

Personlig utveckling - Christina Stielli

Christina Stielli är författare och organisationsutvecklare, med en stark passion för beteendevetenskap. Hon började sin föreläsningskarriär i skolor och har på senare år blivit ett känt namn inom hållbar, personlig utveckling bland annat med poddar och i TV4 Nyhetsmorgon där hon medverkar i ämnen som rör hållbarhet. Välkommen till en kurs där du får verktyg för att bli mer hållbar som medarbetare och människa. 

Ledarskap - Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt är författaren, föreläsaren och före detta politiken som var Sveriges statsminister 2006-2014. Fredriks främsta erfarenhet av ledarskap kommer dock inte från rollen som statsminister. Över ett långt liv har han haft olika ledarroller i snart 40 år. I den här kursen kommer du att få lära dig vad framgångsrikt ledarskap innebär, hur du genom att förändra ditt ledarskap kan få folk omkring dig att växa och prestera i enlighet med deras fulla potential. 

Stresshantering - Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är programledaren och journalisten som jobbat med tv i över 30 år. Vid sidan av sin gedigna mediakarriär har ett brinnande intresse för kropp och själ funnits. I den här kursen lär hon ut hur du kan bli bättre på att hantera stressen du skapar i dig själv. I en värld där det är högt tempo med mycket stress är vikten av att hantera sin egen inre stress enormt viktig för att vi ska orka, för att vi ska må så bra som möjligt och att kunna prestera på bästa sätt. 

Kursinnehåll

Du lär dig

  • Hur du håller minnesvärda presentationer och vässar din mötesteknik
  • Att förstå om du använder din fulla kapacitet
  • Att vara personlig och professionell samtidigt
  • Om självägarskap och självledarskap
  • Hur du kommunicerar som proffsen
  • Stresshantering och hantering av livspusslet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utvecklas som ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 4 recensioner.

Johan
Utvecklande kurs. Mycket kunskap att använda i livet.
Sofia
Att gå den här kursen är det bästa jag har gjort.
Sonja
Ganska bra kurs

Framgångsakademin

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...


Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framgångsakademin

Recensioner
Kursrecensioner
(3,8)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 131 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utvecklas som ledare från Framgångsakademin, fyll i dina uppgifter:

}