Inga recensioner än

Kattis Ahlström

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Kattis Ahlström

Boka Kattis Ahlström

Boka Kattis Ahlström till ert nästa event

Lär dig kommunicera med lust och självförtroende! Att behärska kommunikation är något av det viktigaste som finns idag både som chef, medarbetare och även i privatlivet. Chefer har gått från att vara styrande till ledande och inte sällan arbetar man tillsammans med olika processer med sina medarbetare och vi lever i ett samhälle med stort tryck på förmågan att göra sin röst hörd och att kommunicera sitt budskap. Kattis har den unika kombinationen av lång erfarenhet som programledare i tv och radio och att leda organisationer och företag. I föreläsningen får du en handfull råd och tips om hur du kan hitta ditt eget personliga sätt att kommunicera på med tydlighet och självförtroende. Du får även ökad kunskap om vikten av närvaro och om hur du kan få syn på dina egna och andras förmågor för en mer framgångsrik kommunikation. ________________________________________________________________________ -Mediaträning/samtalsträning Att kunna svara på frågor och ställa rätt frågor är avgörande i många situationer. Både i mediasammanhang men även på möten, konferenser, medarbetarsamtal eller i konflikter på arbetsplatsen. Kattis har lång erfarenhet av samtalsmetodik och intervjuteknik. Hon har stor scenvana och har coachat ett flertal personer som både uppträder i media men även behöver utvecklas som talare/föreläsare/chef. Du/ni väljer vad ni har behov av så skapar Kattis en skräddarsydd modell för just er och era önskemål. -Facilitera ledningsgrupper Har din ledningsgrupp svårt att fatta beslut eller har ni svårt att hitta kreativitet och handlingskraft? Vill ni bli bättre på att kommunicera med varandra och med medarbetarna? Kattis hjälper er att hitta ett mer effektivt och strategiskt sätt att arbeta tillsammans på. -Bli en bättre talare/presentatör/chef Många har ett yrke idag som kräver att man behöver tala inför grupp eller/ och göra informationsfilmer på såväl intern som extern webbplats. Under en dag tar Kattis sig an grupper från 1-10 personer för att utveckla förmågan att få fram ett budskap på bästa sätt. Genom roliga och utvecklande övningar både framför och bakom kameran kan Kattis garantera en klar utveckling på bara några timmar! I dagen ingår även ett teoretiskt block om kommunikationsteknik.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kattis Ahlström, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights