Visa utbildning.se som: Mobil

Christer Borg, Psykolog

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Christer Borg, Psykolog

Boka Christer Borg, Psykolog

Boka Christer Borg, Psykolog till ert nästa event

Christer Borg arbetar som psykolog, psykoterapeut, handledare, utbildare och föreläsare och har en mångsidig erfarenhet. Han utgår från en syn på människan där hon inte bara ses i sin nuvarande livssituation utan också är summan av sin hittillsvarande historia. Genom exempel och beskrivningar som många känner igen och kan identifiera sig med pekar han på nödvändigheten av civilkurage för att sätta ord på livets tysta agenda och bryta mönster som hindrar individen och gruppen från att utveckla sin potential. Han beskriver möjligheter till förändring av våra beteenden, relationer och vår kommunikation och ger konkreta förslag på hur förändringsprocesser kan påbörjas och vidareutvecklas. Christer Borgs föreläsningar är fyllda av fakta, beskrivande exempel, anekdoter och personliga berättelser som berör åhöraren genom att det som beskrivs ofta känns igen i den egna vardagen – både yrkesmässigt och privat. Det handlar om att våga sätta punkt - För att kunna gå vidare.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Christer Borg, Psykolog, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Christer Borg, Psykolog!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören