SE HIT! 😀 Sista chansen att ansöka till SSE MBA-stipendiet 2024, värt 645 000 kr. Årets ansökan stänger fredag 2024-05-31.

Hjärntillskott - Executive day 2024

Bestseller, i Göteborg (+2 orter)
Längd
7 timmar
Pris
8 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
7 timmar
Pris
8 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 8 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

EXECUTIVE DAY 2024

Teknologi med en mänsklig touch:
Framtidens företagande

I en värld där teknologi och samhällsförändringar sker i en aldrig tidigare skådad takt står du som ledare inför en utmaning: att leda ditt företag med framåtblickande vision samtidigt som du förstår dagens behov.

Förstå inte bara vad artificiell intelligens är, utan hur det kommer att påverka ditt företags operativa processer, kundrelationer och framtid.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

17 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg
  • Svenska

18 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm
  • Svenska

24 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Malmö
  • Svenska

Kursinnehåll

Steven Van Belleghem

The offer you can’t refuse:
Smart marketing

Steven Van Belleghem är en framstående föreläsare och författare med fokus på kundservice i den digitala tidsåldern. Steven är internationellt erkänd för sin djupgående kunskap. Han har skrivit bestsellers som Customers the Day After Tomorrow och When Digital Becomes Human. Genom dessa verk utforskar han teknologins inverkan på affärslandskapet, särskilt hur AI och automatisering omformar kundrelationer. Med Stevens unika vinkel tror han fast på att, oavsett teknologins framsteg så är genuin mänsklig interaktion och empati oumbärlig för att skapa varaktiga relationer. Steven är även grundare till ett antal bolag och är deltidsprofessor i marknadsföring vid Vlerick Business School samt gästföreläsare vid London Business School. All denna erfarenhet tar Steven med sig upp på scen för att visa hur framtidens marknadsföring kommer se ut. Steven talar på ett smart, entusiastiskt och inspirerade sätt och det kommer bli provokativt, spännande och skrämmande på samma gång.

Anna Kirah

Interaction between humans and
digital technology

Anna Kirah, en designantropolog och psykolog, kombinerar djupgående förståelse för människans behov med teknikens möjligheter. Hos Boeing specialiserade hon sig på passagerarupplevelser för 787 ”Dreamliner”. På Microsoft blev hon företagets första antropolog, där hon lanserade ”Real people, real data”, som förde användarnas behov till centrum för teknikdesign. Hon har varit rådgivare till flera globala företag, från L’Oreal till Ford, och erhöll utmärkelser för sitt arbete på Microsoft. Med en mångfacetterad karriär rådgör Anna med regeringar och CEOs, och står som en banbrytande figur inom designantropologi.

Anna jobbar mycket med principen ”Positiv avvikelse” som ger dig möjlighet att hitta hållbara lösningar, som oftast redan praktiseras inom organisationen och inom befintliga ramar, vilket gör att befintliga resurser kan användas för något helt nytt.


Fredrik Löfgren

Robotikens framtid: Visioner, möjligheter
och utmaningar

Fredrik Löfgren har studerat teknisk fysik och elektronik vid Linköpings Universitet och har hunnit vinna flera stipendier och medaljer vid tävlingar som VM och OS inom robotik. Han har även vunnit den prestigefyllda tävlingen ”Genikampen” i SVT och han tog sig till semifinal i ”Talang” på TV4 tillsammans med robotgänget LiU. Idag är han också en populär föreläsare.
Fredrik är en expert inom teknikens framkant, speciellt inom Virtual Reality (VR), artificiell intelligens (AI), robotik och dess inverkan på samhället. Han belyser hur Covid-19 accelererade digitaliseringen och framhäver VR:s möjligheter att efterlikna verkliga möten. Fredrik har också djup kunskap om AI:s påverkan på arbetsmarknaden, framtidens sjukvård och etiska dilemman i trafik med förarlösa bilar. Han diskuterar även sin egna resa som robotutvecklare och sitt engagemang i skolutbildning, specifikt inom programmering.
Fredrik hjälper dig och ditt företag att ta reda på hur ni kommer kunna ha nytta av ny teknologi i era liv!


Ari Riabacke

Beslutsfattande i osäkra tider
- Vägen till klokare beslut

Med en vetenskapsmans kunskap och en rockstjärnas obotliga törst att möta sin publik är Ari er guide in i framtiden. På ett tankeväckande och mycket underhållande sätt talar han om hur vi ska ta oss an en morgondag som vi vet så lite om, hur vi leder oss själva och andra i tider av snabb förändring, hur vi fattar beslut företag och organisationer när osäkerheten är stor och hur vi kan finna nya vägar när inget är som förr – och aldrig kommer bli det igen.
Ari har en helt unik förmåga att nå människor i alla typer av organisationer, på alla plan. Han talar både till hjärta och hjärna, han får människor att skratta, tänka, drömma och att gå från ord till handling. Hans teman spänner över ett brett fält, precis som hans utbildningsbakgrund, livserfarenhet och arbete i otaliga företag och organisationer skvallrar om.


Hemlig talare

Ytterligare en föreläsare till Executive Day 2024 kommer
avslöjas längre fram.

Upplägg

Ungefärliga hålltider:

07.45 Registrering och frukost
08.30 Föreläsare 1
09.30 Kaffepaus
10.00 Föreläsare 2
11.00 Föreläsare 3
12.00 Affärslunch
13.00 Föreläsare 4
14.00 Föreläsare 5
15.00 Mingel och bubbel
15.45 Avslutning

Tid & plats

Göteborg
World of Volvo
Tisdag 17 september 2024


Stockholm
Quality Hotel Globe
Onsdag 18 september 2024


Malmö
MalmöMässan
Tisdag 24 september 2024

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärntillskott - Executive day 2024, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestseller
Olof Asklunds gata 6-10
421 30 Göteborg

Bestseller Pr AB har funnits sedan 1984 och arrangerar egna seminarier med både kända svenska och internationella föreläsare. Vi är väldigt stolta över att kunna ge företagsledare externa färdigsydda ledningsmöten hos oss. 

Vi arrangerar seminarium inom: Ledarskap, Marknadsföring, Framtid, Strategier.  Våra föreläsare är i grunden väldigt olika men har ändå mycket gemensamt;  De har förmågan att motivera andra, tänka nytt och modet att göra tvärtom. Bestseller kan ge dig och ditt företag det...

Läs mer om Bestseller och visa alla utbildningar.

Highlights