Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Hjärntillskott - After Work Masterclass 2024

Bestseller, i Göteborg (+2 orter)
Längd
2,5 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 november, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2,5 timmar
Pris
5 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
12 november, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 5 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Masterclass låter dig fördjupas i ett ämne av en utvald lärare av högsta klass. “En dag med en skicklig lärare är värt mer än 1000 dagar av flitigt studium” lyder ett gammalt ordspråk.

På våra Masterclass sitter ni ner vid bord för att kunna diskutera frågor och för att knyta kontakter. Välkommen!

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

12 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Göteborg

13 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

14 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Malmö

Kursinnehåll

Johan Sköld

Lönsam tillväxt:
Vägen till framgång

Häng med Johan i en fartfylld föreläsning som tar dig med på en ingående resa där vi får se lite av insidan hos några av Sveriges och värdens med framgångsrika företag. Johan som är serieentreprenör och investerare, har en lång bakgrund som företagsledare och är specialiserad på kunskapsintensiva företag och startups. Han har själv grundat och medgrundat ett stort antal företag och har många års erfarenhet av VD-rollen och koncernledningsarbete i såväl små som stora bolag. Johan har varit Styrelseordförande, ledamot eller permanent adjungerad rådgivare i snart 100 styrelser genom åren. Han är idag främst partner och medgrundare i det norska private equitybolaget Amp Eleven AS men investerar också genom J2 Ventures och Devotion Ventures. Ratsit, Bokio, Wint, Heart Aerospace, Kollarna, Humly, Stacc och Shortcut är några av de ca 50 innehaven och efter flera års engagemang hos Chalmers Ventures är han nu även ordförande i institutionsrådet för Industriell Ekonomi på Chalmers.

Varför skall du komma och lyssna på Johan? Jo, för du kommer få konkreta verktyg i vad man behöver för att växa och utveckla ett företag med lönsamhet. Hur gör man då? En unik kombination av datadriven affärsutveckling och välvilja, omtanke och värme är några av ingredienserna man behöver för att leda ett företag, inte minst i tuffa tider, menar Johan.
Hur då och vad mer? Ja, kom i november 2024 så får du veta.

Marika Carlsson - Underhållning

Marika är en fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. Hon är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan och blev ”Årets talare” 2021 för My speaker.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika TV-program. Hon har lett Melodifestivalen, tävlat i ”Bäst i test” och medverkat i Stjärnorna på slottet. Om du har missat hennes medverkan på TV kanske du har hört henne i radio P1, Vinterprat 2022 eller hennes Sommarprat 2012. I november ser hon till att vi går ifrån denna Afterwork Masterclass med ett leende på läpparna!

Upplägg

Ungefärliga hålltider:

15:00 Registrering & välkomstdrink
15:30 Föreläsning
17.00 Paus & lättare mat
17.30 Underhållning
18:00 Mingel & avslutning

Tid & plats

Göteborg
Elite Park Avenue
Tisdag 12 november 2024


Stockholm
Quality Friends Arena
Onsdag 13 november 2024


Malmö
Malmö Arena Hotel
Torsdag 14 november 2024

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärntillskott - After Work Masterclass 2024, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Bestseller
Olof Asklunds gata 6-10
421 30 Göteborg

Bestseller Pr AB har funnits sedan 1984 och arrangerar egna seminarier med både kända svenska och internationella föreläsare. Vi är väldigt stolta över att kunna ge företagsledare externa färdigsydda ledningsmöten hos oss. 

Vi arrangerar seminarium inom: Ledarskap, Marknadsföring, Framtid, Strategier.  Våra föreläsare är i grunden väldigt olika men har ändå mycket gemensamt;  De har förmågan att motivera andra, tänka nytt och modet att göra tvärtom. Bestseller kan ge dig och ditt företag det...

Läs mer om Bestseller och visa alla utbildningar.

Highlights