David Knutsson

Bestspeakers, Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om David Knutsson

David Knutsson föreläsare inom kommunikation

David Knutsson

Som kommunikatör har han stor erfarenhet av att leda event och andra tillställningar. David har producerat flera internationella framträdanden för bolag inom näringslivet. Han har intervjuat världsartister och sportprofiler samt inspirerat tusentals människor inom B2B-sektorn.

David tar uppdrag som som moderator, konferencier, programledare och presentationsteknik-coach. Han brinner för att leverera Ditt budskap och har en röd tråd genom hela eventet. År 2016 erhöll David utmärkelsen ”Årets inspiratör”.

Han har även agerat konferencier på VM-finaler i Scandinavium och SM-finaler i innebandy på Sveriges största arenor. Antalet sålda biljetter till Tele2 Arena 2016 innebar nytt världsrekord för innebandy.

David föreläser också, som den enda i Sverige, om hur du skapar en komplett Produktlansering. Genom hans 3 enkla steg kan ni göra en komplicerad process överskådlig för alla vilket leder till att investeringen betalar sig snabbare och får än mer engagerade medarbetare.

Allt handlar om engemang och kommunikation. Något han brinner för.

Bakgrund: Utvecklingsingenjör
Språk: Svenska eller Engelska

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om David Knutsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights