Visa utbildning.se som: Mobil

Säkerhetsansvarig Elfordon (verkstadsansvarig) - just nu som kostnadsfri distansutbildning!

YrkesAkademin
Kort om utbildningen
0 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2022-10-20 09:00 - Distans
Distans
Svenska
Onlineutbildning

Kommande starter
Distans
0 SEK
2022-10-20

Distans
0 SEK
2022-11-17

Distans
0 SEK
2022-12-15

Kursbeskrivning

Till hösten har du chansen att gå utbildningen Säkerhetsansvarig Elfordon helt kostnadsfritt (ordinarie pris 1995 kr exkl. moms). Utbildningen sker lärarledd på distans – en smidig, flexibel och kostnadseffektiv lösning!

🗓️ Kurslängd: Ca 3 timmar

Som säkerhetsansvarig för elfordon har du ett flertal ansvarsområden. Bland annat behöver du säkerställa en korrekt arbetsmiljö, samt se till att all personal som kommer i kontakt med ett högvoltsfordon på er verkstad har rätt utbildning för att inte utsättas för elektrisk fara. Du ansvarar även för att regler och ramverk efterföljs på er arbetsplats.

Utbildningens innehåll


Utbildningen kommer fokusera på att utöka din kunskap kring:

  • Vilka kompetensnivåer som krävs beroende på vilket arbete som ska utföras
  • Arbetsmiljölagen
  • Ansvarsområden för dig som arbetsgivare
  • Säkra arbetsprocesser.

Upplägg


Denna utbildning hålls lärarledd på distans, där kurstid är cirka 3 timmar. För att delta behöver du en dator med internetuppkoppling. Länk till utbildningen skickas några dagar innan kursstart.

Boka din plats till en av höstens kostnadsfria utbildningar idag!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säkerhetsansvarig Elfordon (verkstadsansvarig) - just nu som kostnadsfri distansutbildning!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

YrkesAkademin

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov. YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

YrkesAkademin


 Visa telefonnummer
ya.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Säkerhetsansvarig Elfordon (verkstadsansvarig) - just nu som kostnadsfri distansutbildning!!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Säkerhetsansvarig Elfordon (verkstadsansvarig) - just nu som kostnadsfri distansutbildning! från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter: