Visa utbildning.se som: Mobil
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Mer om KNX-utbildningar

KNX är ett bussystem som kan styra alla fastighetens elektriska funktioner från en sändare. Fastighetens tekniska funktioner som exempelvis belysning, värme/kyla, ventilation, larm/övervakning och solskydd knyts samman och det gör det möjligt att styra all data mellan de olika komponenterna . KNX-systemet gör det möjligt för alla system i huset att kommunicera via ett och samma språk.

Standarden bygger på mer än 20 års erfarenhet av branschen. KNX kan koppla sammans alla komponenter via Twisted Pair-kabel, radiovågor, strömkablar eller IP/Ethernet och på så sätt kommunicera med varandra.

Kraven på enkel och mångsidig kontroll av luftkonditionering, belysning och tillgång till dessa system ökar hela tiden, vare sig det handlar om enfamiljshus eller ett stort kontorskomplex. Även behovet av energibesparande lösningar ökar. Allt detta, bekvämlighet, säkerhet och energisparande lösningar går endast att uppnå genom en intelligent styrning och övervakning av byggnadens system.

Så här går du vidare

Filtrera listan och välj passande utbildningar


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Favoriter
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Reportage
Jobbar du med teknik?

STF har ett mycket stort kursutbud inom teknik. Vi anpassar oss efter marknaden och kan på så vis alltid ha ett aktuellt kursutbud.

Läs mer