Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Licensierad Fystränare (webbaserad)

PRO Athlete
Kort om utbildningen
28 000 SEK exkl. moms
   
Distans, Jönköping

Video

Kursbeskrivning

Licensierad Fystränare på distans

Licensierad Fystränare passar dig som vill vara med och skapa ett hållbart och framgångsrikt idrottande oavsett nivå eller inriktning. Kvalitetssäkra dig som fystränare inom 3D träning, skivstångsträning, akut omhändertagande, kroppens uppbyggnad, mental träning, kost och få en tydlig ram att arbeta utefter. Du har alltid tillgång till feedback/coachsamtal under utbildningen. Utbildningen är webbaserad och du får tillgång till ett login till vår plattform där du kommer åt videor, dokument, pdf, övningsprov, prov.

Utbildningen har en fördjupad del inom 3D träning vilket ger dig en större profession till skillnad mot andra fystränarutbildningar.

Kursen riktar sig även till dig som idag arbetar som fystränare utan licens, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och prestationsutveckling.

Med denna kurs får du en profession som idag marknaden efterfrågar och som bygger på de senaste vetenskapliga rönen.

För att säkerställa att kursen håller hög kvalitet har vår kursledare en lärarlegitimation och lång erfarenhet av pedagogik. PRO Athlete uppfyller alla krav för en professionell utbildning vilket gör oss till en av landets mest professionella utbildare och kursen Licensierad Fystränare slår högt inom föreningslivet.

Vi lägger stor vikt vid kroppens alla rörelseplan och kedjereaktioner för att få en tydlig bild av hur människan fungerar i olika typer av rörelser och därav få förståelse för hur vi ska kunna förbättra funktionen och rörelsemönster.

PRO Athlete har valt att samarbeta med några av Sveriges främsta aktörer inom träning och utbildning såsom Fredrik Wandus och Angelica Brage. Detta ger vår utbildning både hög kvalitet samt en tydlig vetenskaplig förankring.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

  • Anatomi & Fysiologi
  • Konditionslära - Uthållighet
  • Kost och Kosttillskott
  • Mental Träning
  • 3D Träning
  • Skivstångsträning
  • Akut omhändertagande
  • Idrottsskador

Fortsatta studier

Efter avslutad kurs till Lic. Träningsinstruktör kan du välja att vidareutbilda dig till 

Lic. Internationell Personlig Tränare & 3D Training Analysis.

Utbildningen är för dig som vill säkerställa dina kunskaper och kvalificera din yrkesroll och profession för din förening, arbetsgivare eller klient. Du erhåller en Internationell Licens av Europe Active och registreras i EREPS (Europeiska Registret av Professionella Träningsutövare) av PRO Athlete första året.

Upplägg

Struktur

  • Ni läser varje kapitel på egen hand och gör övningsuppgifter eller prov efter varje avslutad modul.
  • Ni får tillgång till allt material i direkt då ni köper kursen. 

Licensiering

Vår Licensiering kvalitetssäkras genom teoretiska prov. Efter godkänd utbildning är ni behörig att arbeta som Licensierad Fystränare. Teoriprovet avlägger ni hemma via vår utbildningsplattform som ni får inlogg till.

Önskar ni sedan utbilda er Lic.PT med internationell licens så bokar ni även in er i del två där vi har fysiska genomgångar på plats. Vår utbildning till Lic. PT är kvalitetssäkrad enligt europé Active och Lic. Fystränare är första delen som ni får tillgång till i läroplattformen.

Licensprovet görs på distans i vår utbildningsplattform.

Utvärdering

Utvärderingen sker efter kursen för att bibehålla den höga kvalitet som marknaden idag efterfrågar. Läs våra recensioner. Struktur

Kursledare

Kursledarna har även utbildats hos Gray Institute-CAFS

(certification in applied functional science). Detta innebär att vi under kursen kommer att förhålla oss till hur varje individs så kallade "Chainreaction" ser ut och utefter det skapa kvalitativa och vitala rörelsemönster i alla plan. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Licensierad Fystränare (webbaserad) , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

PRO Athlete

PRO Athlete i Jönköping

Allt ifrån komplementärmedicinska utbildningar till specialinriktade screeningkurser. PRO Athlete tillsammans med Europe Active och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund erbjuder kvalitetssäkrade utbildningar. Varmt välkomna till oss! Skicka en intresseanmälan för mer information! ...


Läs mer om PRO Athlete och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

PRO Athlete

Cardio Club
Herkulesvägen 1
553 03 Jönköping

 Visa telefonnummer

Fortsatta studier

Efter avslutad kurs till Lic. Träningsinstruktör kan du välja att vidareutbilda dig till 

Lic. Internationell Personlig Tränare & 3D Training Analysis.

Utbildningen är för dig som vill säkerställa dina kunskaper och kvalificera din yrkesroll och profession för din förening, arbetsgivare eller klient. Du erhåller en Internationell Licens av Europe Active och registreras i EREPS (Europeiska Registret av Professionella Träningsutövare) av PRO Athlete första året.

Recensioner
Bli den första att recensera Licensierad Fystränare (webbaserad) !

Liknande utbildningar